arkadaşım bu nasıl bir yazı böyle??? ne demek istiyosun??? Kaderi anlatmaya çalışmış ama tamamen yanlış bir tespit ve hitaplara bakar mısın??? Adem dediği kişi Hz.Adem dir ve ilk peygamberdir. Sezgin in çocukluk arkadaşı değildir. Zaten bu şahıs şeytanla birlikte yanmayı göze almış, şeytanın yardımcılığını yapıyor ve kendine has bahaneler bulmuş.
Ne demek yani ben günah işledim suç Allah ın o bilmiyor mu yaptığı mı??? Saçma tamamen saçma ve şeytanın hoşuna giden, şeytana yalakalık yapan bir yazı... Allah yakmak istese zaten o kudrete, iktidara sahip, hiç bir sebep yokken yakar "Ol der olur." Allah insanları cehenneme koymak için yaratmadı....
Burda unutulan "İRADE" meselesi vardır. Allah herkese irade ve akıl vermiştir, doğru yolu bulmaları için haa kullanırsın, yanlış yere kullanırsın o senin bileceğin iş...
Yazı şeytanın cehennemden kovulmasını bile anlatmaya çalışsa konuyla uzaktan yakından alakası yoktur sadece yazı olsun diye yazılmış bir yazı,,,
Hentbol hocası, edebiyat dersinden kalmış birinin ilgilenmediği konular hakkında edebiyat olsun diye yazı yazması ne kadar doğru??? Belki yazının başını ve sonunu bilmediğim için, yani devamında ve öncesinde neler yazdığını iblmediğim için tepki veriyorum ama "Şeytanın avukatlığını yapmaya gerek yok, Zira şeytan kendisini savunur, Meleklerin hocasıdır zamanında",,,,kendi müdafasını kendisi yapar.
Daha çok yazacak şeyler varda yazı hakkında kalsın,,,
Bookmarks