@Roxelanne yazının uzun olması hiç önemli değil. hepsini okudum. Bence bu konu daha fazla ilgi görmeli ama "amerikada kız nasıl tavlanır" konusu dururken kime ne dinden diyenetten. her neyse gel gelelim senin bocaladığın yerlere "örtü konusunda benim tercihim diyebilirsin, yanlış olduğunu biliyorum ama ben bunu tercih etdim diyebilirsin." Ayrıca anlatmak istemiyorsan yada bilmediğini hissediyorsan "sadece Kuran oku" de edebiliyorsan ingilizce Kuran hediye et. Keşke ingilizcem süper olsada anlatsam tüm bildiklerimi. Ama en azından kimle konuşursam "müslümanların terorist olmadığını, olamayacağını, Kuranda böyle birşey yazmadığını, aksine bir insan öldürmenin yaşayan tüm insanları öldürmek kadar cezasının ağır olduğunu, o intihar bombacılarının müslümanlıkla alakası olmadığını, beyinlerinin yıkandığını kabul ettiriyorum, dilimin döndüğünce anlatıyorum."
İnsanların merak ettikleri en çok konuşlulan konular arasında "DİN" vardır. İngilizcemi de bu sayede geliştirdim diyebilirim. Bir çok soruya maruz kaldım ve inanıyorum ki dilimin döndüğünce anlattım.
Neyse kusura bakmayın yazım uzun oldu biraz...Allah hepimizden razı olsun...
Bookmarks