Work and Travel
Toplam 102 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: İslamiyet Hakkında Karşınıza Çıkacak Sorular ve Yanıtları

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Siteden Uzaklaştırıldı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı beysinCDA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu soruları Hristiyan sordu bana ve cevapları yolladım. Merak etme onlar bu konularda bizden daha anlayışlı ve daha "LAİK". Hiç birşey yapamazsak en azından burdaki yazının çıktısını alıp verebiliriz. Ve etrafında en yakın ilgilenenlere havale edebilirsin. Hakk'ın yanındaysan hiçbirşeyden çekinmeye gerek yok.Yardımcın Hakk olacaktır zaten. Seni destekleyen "O" gücü hissttikden sonra yapamayacağın hiç birşey yoktur.

Allah hepimizden razı olsun arkadaşlar. Konuyu açarken nasıl tepki alacağımı bilmediğim için biraz çekinerek açtım ama bu kadar destek geleceğini tahmin etmiyordum. İnşallah bu tip çalışmların devamını getireceğim.

Konunun içeriğinie göre google reklamlarıda mı değişiyor??? İlginç doğrusu.
    işte bende bunu demek istedim zaten. ben de hristiyanım ve bir müslümanın çıkıp bana "en iyi din bizimkisi bizim kitabımız doğru çünkü en son geldi" demesi bana çok itici geliyor Tanrı bu dinleri boşuna yaratmadı birine gidip en doğru din İslam en son o geldi demek BENİM İÇİN karşımdakinin inancını küçük görmek ve protestanlık yapmaktır yanlış anlama niyetin budur demiyorum ama bu yazı bana bunu çağrıştırıyor amacım polemik yaratmak değil sadece düşüncelerimi soylemek

TW Üstün Hizmet Watçısı
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı scapegoat oldboy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    işte bende bunu demek istedim zaten. ben de hristiyanım ve bir müslümanın çıkıp bana "en iyi din bizimkisi bizim kitabımız doğru çünkü en son geldi" demesi bana çok itici geliyor Tanrı bu dinleri boşuna yaratmadı birine gidip en doğru din İslam en son o geldi demek BENİM İÇİN karşımdakinin inancını küçük görmek ve protestanlık yapmaktır yanlış anlama niyetin budur demiyorum ama bu yazı bana bunu çağrıştırıyor amacım polemik yaratmak değil sadece düşÃ¼ncelerimi soylemek
    Arkadaşım yanlış anlama seninle polemiğe girmek istemiyorum.Kaldı ki burası yeri değil. Hekesin dini kendine bu ayrı bir mesele.Bizim görevimiz müslüman olarak sadece uyarmaktır ve tebliğ etmektir. Arkadaşım o yazıda kimse kimsenin dinini küçük görmüyor. İncil'e inanmayan zaten müslüman olamaz.Neyse bu konulara fazla girmeyeceğim. Belki sen bize müslüman olmayan bir insanın müslümanların verdikleri cevap karşısında nasıl düşÃ¼ndükleri burda söylüyorsun. Teşekkür ediyorum bunu yaptığın için. Çünkü her zaman olaylara karşındaki insanın penceresinden bakmak daha verimli çalışmaları ortaya koyar. Biz inandığımız için farklı düşÃ¼nüyoruz sen ise inanmadığın için farklı düşÃ¼nüyosun.

Saygılarımla...

Undefined "eğer ortada güzel birşey varsa buda bana aitse bunu söylerim. Karşımdaki bana tavır alcak diye doğru olandan şaşmam. Bu çalışmayı sadece bir kaç saat içinde yaptık ve bilgilerine güvendiğim kişilerden yadım aldım. Değiştirilebir haklısın o zaman değiştirmek istiyorsan değiştirmek istediğin yerleri yolla yada yanlışları bul düzelteyim ben açığım.
    Konu beysin tarafından (14-02-2010 Saat 02:48 AM ) değiştirilmiştir.
    "ALL GOOD THING TO THOSE WHO WAIT"

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı scapegoat oldboy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    işte bende bunu demek istedim zaten. ben de hristiyanım ve bir müslümanın çıkıp bana "en iyi din bizimkisi bizim kitabımız doğru çünkü en son geldi" demesi bana çok itici geliyor Tanrı bu dinleri boşuna yaratmadı birine gidip en doğru din İslam en son o geldi demek BENİM İÇİN karşımdakinin inancını küçük görmek ve protestanlık yapmaktır yanlış anlama niyetin budur demiyorum ama bu yazı bana bunu çağrıştırıyor amacım polemik yaratmak değil sadece düşÃ¼ncelerimi soylemek

Bu yazıyı hazırlayanlardan ve buraya getirenlerden de Allah razı olsun
    Xuda ji te razi be...

Siteden Uzaklaştırıldı
    Tecrübe Puanı
    0

..................
    Konu scapegoat oldboy tarafından (18-02-2010 Saat 01:45 AM ) değiştirilmiştir.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)