iş yerine ilk gittiğimde ...hi I m from turkey ..ı m student ..I will work in this company..where is the manager? I want to talk to manager please ..desem
iş yerine ilk gittiğimde ...hi I m from turkey ..ı m student ..I will work in this company..where is the manager? I want to talk to manager please ..desem
"20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain
hocam sen oraya gidince supervisorun le kontak kuracaksın zaten ilk olarak şirketinin sana orada seninle ilgilenecek olan kişinin mail adresini vermiş olması lazım yani işin belli olduysa vermedilerse iste ve şimdiden kontak kur gidincede ilk onla görüşecen o sana yardımcı olacak zaten ole işyerine gidip hey ben geldim durumu yok yani![]()
"20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain
ben taksiyle isyerime gitmistim direkt. elimdeki adresi gosterdim taksiciye sadece. taksici beni restoranin kapisindan iceri soktu. ordaki hostes kizlarla muhabbet etmeye falan basladidaha sonra sonradan patronum oldugunu ogrendigim kadin geldi. bana adimi sordu. bikac soru daha sordu ama ben hem heyecan hem stresten hem de ingilizcem iyi olmadigindan pek bisi anlamadim
sonra bbeni arabasina bindirdi, alisverise falan goturdu, sonra kalacagim eve birakti
ozet olarak cok fazla bisey soylememe gerek kalmamisti
oraya varinca bi sekilde halloluyo..
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks