bugün bilet aldım.dönüş 5 ekim ve onun nvb kısmında 27 haziran yazıyor bu ıkonuda bi fikri olan var mı?dönüşün nva kısmında ise gidiş tarihim olan 21 haziran yazıyor aklım bi hayli karıştı
bugün bilet aldım.dönüş 5 ekim ve onun nvb kısmında 27 haziran yazıyor bu ıkonuda bi fikri olan var mı?dönüşün nva kısmında ise gidiş tarihim olan 21 haziran yazıyor aklım bi hayli karıştı
Google da aratınca "Not Valid After/before" çıktı, bilmiyorum başka bişeyse de![]()
doğrudur aynen öyle demek. not valid after = sonrasından geçerli değil, not valid before = öncesinde geçerli değil. tarihlerin öncesi sonrası yani![]()
2008,2009,2011 wat katılımcısı
2008-NY-Thendara City-Van Aukens Inn-Dish Washer
2009-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
2011-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
benim dönüşÃ¼m olan 5 ekimin yanında nvb kısmında 27 haziran nva kısmında 21 haziran yazıyor.zaten 5 ekimden önce kullanamayacagıma göre neden 27 hazirandan önce kullanılamaz yazıyor ve aynı sekilde 21 hazirandan sonra kullanılamaz.acaba 27 hazirana kadar degişim yapılabilir gibi bi anlam mı cıkıyor
gidiş bilgileri için 21 haziranda gideceğin için 21 hazirandan sonra geçerli değil demek. dönüş içinse biletin esnekse 27 hazirandan önce dönemezsin demek sanırım. bunun sebebi de buyuk ihtimalle 21 haziranda gidipte 27 hazirana kadar dönmek istersen o tarihlerde uçaklarda yer bulunabileceğinin garantisi yoktur bu yuzdendir. ama çokta önemli değil bu tarihler. Merakını bir nebze olsun giderebilmişimdir umarım.
teşekkür ederim söledigin gayet mantıklı umarım bi sorun çıkmaz en iyisi acentaya sormaktı ama yeni farkettim
yok yaw sorun çıkartıcak bişey değil. rahat ol
en kötu sorun ettiğin şey nvb/nva olur inşallah, başka sorun yasamazsın umarım
iyi watlar.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks