peki arkadaşlar bir gelişme oldumu dilinizde veya kulağınızda ? veya ne biliyim başka bir şeyde gelişme yaşadınızmı ?
peki arkadaşlar bir gelişme oldumu dilinizde veya kulağınızda ? veya ne biliyim başka bir şeyde gelişme yaşadınızmı ?
abi o nasıl soru oyle başka bir yerinizde gelişme oldumu gibiesprik yaptım !
walla hocam ben 3 bucuk ay kaldım sonlara dogru artık baya bir geliştiğini hissediyosun tabiki yetersiz genede ama gelişyor yani yetersiz derken tam gelişme için daha uzun kalmak lazım bendede senin söylediğinin tam tersi vardı konuşuyodum ama anlayamıyodumyani herkeste olanın tam tersi oluyodu bende kime sölediysem çözemedi
ama gelişiyor zaten günlük konuşma dilinde sadece "How you doing?" ve "Alright" ı bilsen yeterbu ikisi başka bişeye ihtiyacın olmaz bi kaç kelime ile süslersin olayı zaten kısa kısa cümleler ve kelimelerle anlaşıyorlar ben bide zencilerin çok olduğu bi yerdeydim adamın ne dediğini anlayana kadar akla karayı seçiyodum
ama beyazların konuşmaları gayet temiz ve anlaşılır zorluk çekmezsin...
sadece kendi istediklerini anlatabilecek düzeyde ingilizcen olsun bide zor durumda kalırsan yaw kusurabakmayın benim ingilizcem fazla iyi değil de baştan sonra salla gerisini artık ne anlarlarsa
yani ı meanalışıyor insan korkulacak bişey yok !!
"ALL GOOD THING TO THOSE WHO WAIT"
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks