arkadaşlar türkiye ye erken dönen birisi olarak (27 ağustosta türkiyeye döndüm) bu konuda kendi çapımda paylaşımlarımı sunayım. british airways ile geldim washingtondan bindim bagaj sınırımız checked baggage için 23+23 2 valiz olcak şekilde toplam 46 kiloydu. birde carry on baggage vardı ben yanıma büyük boyutlarda bir turist çantası almıştım bişey demediler. hatta uçağa hem laptop çantası hemde küçük bir bavulla giren yolcular gördüm. bu arada konuyla ilgisiz olcak ama aktarmalı iseniz aktarma arası en az 2 saatiniz olsun benim ingiltere uçağı aktarma arası 1 saatti ve güvenlikteki kuyruktan dolayı uçağı kaçırdım ve londra-istanbul uçağını kaçırdığım için türkiyede istanbul-kayseri thy uçağınıda kaçırdım Türk hava yolları böyle mağdur olanlara hiç yardımcı olmuyorlar gözümde artık thy= sıfır neyse bagaja geçelim. thy bagaj sınırı isterseniz 50 tane valiziniz olsun toplam kilo sınırı 20 kg. ama benim 2 bavul toplam 28 kilo geliyordu (15+13) ben ordaki hiç yardımcı olmayan kadına anlattım durumu zaten uçağı kaçırdım benden tekrardan bilet parası aldınız ben amerikaya öğrenci olarak gitmişim durumum belli valiz kitap dolu dedim. o da öğrenci belgeni göreyim dedi bende hacettepe uni. nin kimliğini gösterdim tmam dedi bu seferlik alalım bari dedi. biraz konuşup üstüne giderseniz bagaj sınırı felan türkiyede dert olmuyor![]()
Bookmarks