Alıntı Clandestino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Hiç sanmıyorum, illaki bir etkileşim olur fakat şehir merkeziyle bir olmaz. Şehir merkezinde birçok insanla tanışıp iş saatlerin dışında vakit geçirmek mümkündür. Bence insanların kültür ve yaşayış biçimlerini öğrenmek için onları doğal ortamlarında, işleriyle güçleriyle, aileleriyle meşgul oldukları yerde gözlemek lazım, merkeze 16 mil uzaktaki bir resortte insanların tatillerini izleyerek değil.
Hocam tatillerini izlediğin insanlar eğer müşteriyse zaten onlarla bi kültürel etkileşim olmadan adam otelden ayrılır gider..Eğer çalışanlarsa,onlarında bi hayatı vardır.Şehirdeki kadar sayıca fazla insanla tanışıp etkileşim yapamasanda dağ başında da insanlarla kültürel etkileşim kurabilirsin.Ben 2009 2010 2012 yılında dağ başına gittim Colorado da bi kasaba,ve aile ortamı arkadaş ortamı herşeyi yaşadım.Amerikalı iş arkadaşlarımızla beyzbol maçı amerikan futbolu maçı basketbol maçı,dizi,film vs herşeyi beraber izledik.Eğer sosyal açıdan aktifsen insanların arasına karışıp bişeyler paylaşman uzun sürmez..