Ben de wildwooddayım ve halimden gayet memnunum her gün iyi ki gelmişim diyorum. Amerikalılar gerçekten ilginç insanlar ama dayanamıcak gibi değiller. Wildwood gayet güzel bir yer ama buraya gelip de büyük bir şehrin atraksiyonunu beklemek mantıksız olur. İngilizce konusunda da evet amerikalı arkadaşlar edinmek pek kolay ve yaygın birşey değil fakat bizim gibi work and travel yapan öğrenci dolu burası. İstediğin milletten insanla arkadaş olabilirsin ve onlarla konuşarak da ingilizceni geliştirirsin. cemalbahar senin çalıştığın kamyonları da gördüm burada, çalışan arkadaş gerçekten amele yanığı olmuştu ve işin zorluğu belli, fakat bunu önceden biliyor olmalıydın. Bu sonradan ortaya çıkmış birşey değil açık havada çalışanların sorunu budur. Yani amerikaya geldim amelelik yapıyorum, burası hiç güzel değil demek doğru değil. İki haftadır burdayım ve çok keyifli zaman geçiriyorum. İşte sorun olmuyor mu oluyor tabii ki ama onlar işin tuzu biberi. Şimdi ikinci işe de başlamak üzereyim ve her şey daha da iyi gidiyor. Bu kadar karamsar olmamalısın, wat için çok uygun bir yerdesin, bir an önce işine alışıp Wildwoodun keyfini çıkarmaya bak.
Ayrıca işten ayrılmanı da tavsiye ederim, wildwoodda kesinlikle iş bulabilirsin. Sadece pes etmeden aramaya devam et yeter.
Bookmarks