Alıntı inek Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Arkadaşlar vize için biliyorsunuz ort.1.79 3.snfm ve ben sosyal kluplerden bahsedicektim ama bunu dğiştirdim.ingilizcesini yazıyorum gramer vs hatam varsa düzeltin lütfen ve araştırılır mı bilmiyorum çünkü biraz yalana giricek sölediklerim...

My gpa not very well ı know because when ı started school ı was working turkish radio tv (trt)so ı have been working for three years on the tv.I couldnt have time for studying but this year ı m studying second university and ı imporeved my lessons.ı passed 16 exams.(bu arada aöf öğrenci belgemi göstericem)I will graduate nexy year and ı will need very well gpa so ı m studyin this year..

gramer hatası kelime hatası varsa düzeltin lütfen ve merak ettiğim bana bunu kanıtla dermi acaba çünkü 1 ay staj yaptım onun dışında çalışmadım yani ara ara girip çıktım açıkcası..ne yapmalıyım.bide önceden scuba diving climbing klubleride vakit geçirdim dicektim sanırım bu mazeret daha akılcı değilmi yorumlarınızı bekliyorum...
My gpa is not very well, i know that but when i started school, i was working for Turkish Radio and Television Corporation at the same time. I have been working for them for 3 years. I underwent internship there. It was hard for me. I couldn't have time for studying but this year it isn't like that. And I have enrolled an 'open university' I took 16 exams and I passed all of them and got good grades. I will graduate next year so I need a good gpa and I am studying hard this year.

Tabi bunları ezberden okuyormuş gibi anlatma gayet doğal olmasına dikkat etmelisin heyecana gerek yok bence raad ol
ve üzgünüm soruların hakkında bir bilgim yok daha deneyimli arkadaşlar yanıtlayacaklardır umarım. Kolay gelsin