Sakallarımı kesmek istemiyorum acaba sakal sorun yaratırmı yani sinekkaydı olsam dahamı iyi intiba olur ne dersiniz?Zaten uzun sakallarım..saçlarımda öyle..![]()
Sakallarımı kesmek istemiyorum acaba sakal sorun yaratırmı yani sinekkaydı olsam dahamı iyi intiba olur ne dersiniz?Zaten uzun sakallarım..saçlarımda öyle..![]()
Kesmelisin !
vize almak istiyorsan imaj önemli. sonra alamadım şimdi ne olacak deme.
FENER BAHÇE
Arkadaşım ben riske atmamak amacıyla kestim. Fakat kesmeden gidip de sorun yaşamadan alan çok yakınım var.
At hırsızı gibi değilsen sorun olmaz diyorum ben=)
"Some people feel the rain. Others just get wet"
Arkadaşımın sakalları teröristi andırıyordu, saçları da uzun ve dağınıktı. İzmir'den geliyordu, uçağını falan kaçırdı, zar zor yetişti görüşmeye, perişan halde girdi vizeye ve çok rahat bir şekilde aldı. Aslında öyle gitmeyecekti ama talihsizlikler yaşadı biraz, fırsatı olmadı kendisini toparlamaya.
Böyle şeyleri çok taktıklarını sanmıyorum ama sakal varsa bile biraz çeki düzen verilmesinden yanayım.
kesmen uygun olur da bu arkadaş girmiştir herhalde vize görüşmesine
sonuçları alalım
inşallah hocam
sakalla vizeyi nasıl bağlantı kurdun anlamadım
adamlar amerikada yeşil sakallı piercingli ne bilim yada çıplak geziyolar sakalının olup olmamasını farketmemiştir bile...
hahavizeyi çok ciddiye aldığım için işin cıvkını çıkarttım o yuzden
n
ben gittiğimde yaklaşık 1 aylık sakal vardı yüzümde. vize fotoğrafım, pasaport fotoğrafımda aynı şekilde gözle görülür bir sakal vardı. bende tırsıyordum, ankaradaki vize memurunda bende fazla sakal vardı. görünce şaşırdımhem onlar senin sakalın var mı yok mu bakmıyorlar, not ortalama ve ingilizce durumun önemli. gerisi fasafiso. adam yüzüme bile bakmamıştı, 30 saniyede verdi vizeyi.
vala istnbuldaki konsolosluktaki memurlardan en sağda duran gözlüklü genç adam türkçe konusuyodu...hatta neden türkçe konusuyosunuz dedi biri oda bilmiyorum dedi ve güldü![]()
Arkadaşlar öyle bir lanse ettiniz ki konuyu adamın sakalı vardı bak nasıl aldı vizeyi gibi birşey oldu.Burada sakalı olan vize alamaz gibi bir şey söylenmiyor temiz ve bakımlı bir suratın her zaman avantajlı olacağı söyleniyor.Yoksa her ülkede her tip adam mevcut.
2 3 günlük sakal değilse kes arkadaşım bence.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks