11 mayıs normal görüşme gnümdü fakat ds gelmediği için 25 mayısa aktarıldım.Hala ds gelmediği için korkmaya başladım sonuçta 10 gun kaldı.Kasımda başvurdum daha mayısın sonunda vizeye giriyorum iyimi..25 mayısa kimler giriyor..???
11 mayıs normal görüşme gnümdü fakat ds gelmediği için 25 mayısa aktarıldım.Hala ds gelmediği için korkmaya başladım sonuçta 10 gun kaldı.Kasımda başvurdum daha mayısın sonunda vizeye giriyorum iyimi..25 mayısa kimler giriyor..???
Olur böyle şeyler ds in gelir ve vizeni alırsın inşallaha ama bu yıl maalesef inanılmaz bürokrasi vardı...
riski almayanın çocuğu olmaz!!!!
benimde hala ds gelmedi, 25 mayısta görüşmeye girecektim fakat ds olmadığı için yetişmeyecek maalesef sana şimdiden başarılar![]()
daha 25 mayısa var arkadaşlar gelir. Direk yetişmedi demeyin. Birgün öncesi bile gelenler var forumda.
banada çok kesin konuştular dün.Gelir gireceksin rahat ol dediler.Görücez bakalım şurda 10 gun kaldı 3 gunu sayma 7 gun ... Arkadaş 2. vize görüşme olasılığım kalmadı yaa( en kötüsü.
DS gelmedi diye kaldım ortada ben de. 25'ine randevu bulabilirse şirket ben de giricem.
aynen benim başıma da geldi bu durum ds yetişmedi diye düşünüyorum normalde 11 mayısta gidecektim bi baktım şirket aradı randevun iptal oldu neden dedim senin gibi pek çok kişi (200) randevusu iptal olmuş dedi çok şaşırdım iyi dedim tabi bende ekim gibi başvurup mayısa ayına ancak randevu alabilenlerdenim
Arkadaşlar daha önceki konularda yazdığımda okumuşsunuzdur belki ama yine yazayım dedim.
Benim yine bir Cuma günüydü İstanbul'da randevum. Perşembe olmuş hala DS yok piyasada. Ben artık şirket ofisine gittim konuşlandım. Öğleden sonra 4 gibi kargo DS'imi getirdi ve o kadar rahatladımki anlatamam. Ertesi gün girdim vizeye ve rahat bir şekilde aldım. Hayırlısıyla sizlerin de almanızı diliyorum..
"Some people feel the rain. Others just get wet"
bnmde 25 mayis saat 8.15 ANkara ..2.55 ortalama ve 3. kez gidecegim ama korkuyorum genede
kill them all-spartacus
yarın benden başka kimler giriyor vize görüşmesine =)
Arkadaşlar umarım hepiniz vizenizi alırsınız. Asla heyecan yapmayın, sakin bir halde gidin 3-4 soruya rahatça cevap verip vizenizi alın![]()
benim de 25 mayıs saat 9da. ilk görüşme olabilir umarım terslerinden kalkmamışlardır![]()
Vize aşamasının en zor aşama olduğunu düşünüyodum taki vize görüşmesi başlayıncaya kadar. görüşmeden sonra anladımki wat için yapılan işlerin içinde en kolay aşamaymış vallahi. Vize görüşmesine girecek arkadaşlar sakın en ufak tedirginliğiniz olmasın ingilizce falan istemiyorlar eğer ingilizceye önem verselerdi kesinlikle geçemezdim bundan emin olunBen en kolay görüşme benimki diye düşünürken beraber gideceğim arkadaşımdan görüşmede türkçe konuştuğunu duyunca boşuna haftalardır tedirgin olduğumu anladım
kesinlikle en ufak bir telaşınız olmasın arkadaşlar
Gece 8 saat İzmir - Ankara yolculuğunun ardından uykusuzluk gözlerimden akarken konsolosluğun onundeyim hakkımızda hayırlısı ... Bu konsolosluğun burda adam gibi kafede yok yani Ankara tam memur zihniyeti arkadas o kadar bekliyor bi kafe olsa dolusacak herkes ankaralılara duyurulur... Sıkıldım bu arada beklemek hadi neysede önündeki 4 ayın kaderinin hiç tanımadığın bir insanın elinde olması cok daha kötü hakkımızda hayırlısı
kill them all-spartacus
saat 7.30da başlıyolar içeri almaya saat 9a kadar 70 kişiye vize vermiş olurlar.
arkadaşlar bana yeşil bir kağıt verdiler ds formu eksikmiş.Şirketim görüşmüş konsoluslukla ve ds olmadan içeri aldılar..Sonuçta kadın zorlamdı beni ve vize randevusu alma tekrar ds formunu gönder bana dedi.Sonra tekrar değerlendirebilirim dedi.Bu durumda acaba vize alma şansım nedir?
bende aldim ya pek kasmadi beyaz tenli kadin gerci 5 kisiden 4 une reddi cakti ama allahtan bende iyidi aldim rahatim keyfim yerinde
kill them all-spartacus
inek nasıl girdin ds belgesiz vizeye ? benim ds belgem gelmediği için 2 kere vize tarihimi ileri aldılar öyle bişey varsa boşa aldık desene.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks