Alıntı fatih1453 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Arkadaşlar işim hala ayarlanmadı,şirketim hala,işin ayarlanması için biraz daha beklememi istiyor.Ancak bu bekleyişler bitmiyor.Yani hala ne iş belli ne güç... Tekrardan tavsiyelerinizi almak istiyorum.Şirket iş ayarlanmaması durumunda para iadesi yapacak olsa da bu stresi yaşamak benim için dayanılacak gibi değil.4.sınıf öğrencisinin stresini bilenler bilir.Hani gidemeyeceğimi şimdiden bilsem- ki şu an hiçbir şey belli değil-ona göre kendime bir plan çizerim..
En kötü karar kararsızlıktan iyidir.Seni gayet iyi anlıyorum KPSS ve WAT arasında seçim yapman gerekiyor.Hanigisi senin için daha önemliyse onu seç onun için adımlar at.Eğer wat için zaman geçiyor vaz mı geçsem diye düşünüyosan şunu söyleyebilirim,ilk vizemi 21 Mayısta aldım ve hiç geç kalıcam işim olmayacak diye düşünmedim.Bu arada ben KPSS den şimdilik vaz geçtim çünkü hem derslerden yeterince hazırlanamadım hemde wat daha ağır bastı.Askerliği de araya sıkıştırıp iyice bi kursa gidip hazırlanıp 2 yıl sonrasına başvurmayı düşünüyorum.Eğer örnek bi rota istiyorsan umarım benimki yardımcı olur