Alıntı dahstres Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Hee illa gidecekseniz de en ucuz sirketle gidin ne de olsa hepsi ayni isim yapmis diye birsey yok aldanmayin..Dusununce ozman in en iyisi olmasi gerekiyordu oradan anlayin:d
konunun ılk sayfasından alıntı yaptım gerı kalanını okumadım amaaa kesınlıkle ucuz ve ısım yapmamıs bı sırketle gıtmeyın acıkcası kendı adıma tavsıye etmıyorum cunku bu sene asırı derecede ıssız kalan arkadaslarım oldu bu ıs saka deıl amerıkaya gıdıosunuz yaw =s 300-500 fazla verın ztn orda cıkartırsınız ...genel olarak ıyı sırketlerın eger kı erken kayıt yaptrrsanz ıslerıde ona gore ıyı olur.

ama sen mart nısana bırakırsan ısını ne yaparsan yap ztn kötü işler kalmıstır fuarlar kacmıstır.

2011 sezonunda geçen sene gitmiş biri olarak benim İLK KEZ giden arkadaslara tavsiyem popüler sahil kasabalarıdır büyük şehirler pahalı olur yutar adamı alimallah =) ve kesinlikle SELF olayına girmeyin..kızlara tek basına tavsıye etmıyorum..özellikle kız başınıza new yorka inmeniz helede ilk senede büyük sıkıntı yaratacaktır benden söylemesi.