Work and Travel
Toplam 314 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: 2011 work and travel

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı ozgursum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    birincisi six flags islerinden ucak dur illa six flags e gidicem diyorsan lake george ya da nj dekine git.. six flags en az saat veren eglence parkidir ve california ve chicago six flags lerde six flagsler icinde en az saat verenlerdir dikkat etmek lazim..
    mc donalds ıslerınede arkadaslar sayesınde pek sıcak bakmıyorum aslında cok pıs ve kotu dıyorlardı...pedıcap ve chaır ride olayını onerıyorlar galıba bu tur ıslere yonelıcem...tavsıye edılen ıs varmı acaba...bu ıslerı eyalet ve ıs ısmı olarak yazarsanız sevınırım (:
    Konu reyes_19 tarafından (01-10-2010 Saat 06:18 PM ) değiştirilmiştir.

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı reyes_19 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    mc donalds ıslerınede arkadaslar sayesınde pek sıcak bakmıyorum aslında cok pıs ve kotu dıyorlardı...pedıcap ve chaırraid olayını onerıyorlar galıba bu tur ıslere yonelıcem...tavsıye edılen ıs varmı acaba...bu ıslerı eyalet ve ıs ısmı olarak yazarsanız sevınırım (:
    pis ve kötü değil,, sadece yorucu... çok fazla sohbet imkanın olmuyor, ayrıca yoğun...yemek konusunda sıkıntı cekmiyorsun, over time calısma sansın olabilir..eğlence acısından çok sanslı olunduğunu soyleyemem.

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı reyes_19 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    mc donalds ıslerınede arkadaslar sayesınde pek sıcak bakmıyorum aslında cok pıs ve kotu dıyorlardı...pedıcap ve chaır ride olayını onerıyorlar galıba bu tur ıslere yonelıcem...tavsıye edılen ıs varmı acaba...bu ıslerı eyalet ve ıs ısmı olarak yazarsanız sevınırım (:
    ben mc donalds ta calısıtım ny ta otoban uzerindeki bi plazada idi ve pek yogun degildi islerimiz ilk ay mutfakta grill de calisitim 2 ay da lobby de calisitim tek yaptigim masalarin uzerini silip supurge ve paspas yapmakti hic zor degildi kimse de bagirmadi bana bi kere bile lobby de oturabiliyodum manager mutfakta uzakta idi ve lobby de deliler ve lise ogrencileri de calisiyodu onlarla konusma imkanim oluyodu gun boyunca sakalasiyoduk falan filansadece 8 saat ayakta kalmak yordu beni bi de copun kokusu degistirrken..az kazanayim yorulmayayim diyen mc donalds secebilir ama bazi mc donaldslar konumu itibariyle cok yogun olabilir ozaman nefes te alamabilirsiniz ama genelde sandivic yapmak patates kizartmak ne kadar zor olabilir ki.msela benle alpanistin calistigi mc donaldslar is yogunlugu acisindan ayri,eylulun sonlarina dogru artik kovuyolardi bizi is yoktu cunku bi de bizde siyah pantolon beyaz gomlek varken bazi Mc donaldslarda turuncu tisort oluyo
    Konu sucre tarafından (01-10-2010 Saat 06:59 PM ) değiştirilmiştir.
    "20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)