Konu reyes_19 tarafından (01-10-2010 Saat 06:18 PM ) değiştirilmiştir.
ben mc donalds ta calısıtım ny ta otoban uzerindeki bi plazada idi ve pek yogun degildi islerimiz ilk ay mutfakta grill de calisitim 2 ay da lobby de calisitim tek yaptigim masalarin uzerini silip supurge ve paspas yapmakti hic zor degildi kimse de bagirmadi bana bi kere bile lobby de oturabiliyodum manager mutfakta uzakta idi ve lobby de deliler ve lise ogrencileri de calisiyodu onlarla konusma imkanim oluyodu gun boyunca sakalasiyoduk falan filansadece 8 saat ayakta kalmak yordu beni bi de copun kokusu degistirrken..az kazanayim yorulmayayim diyen mc donalds secebilir ama bazi mc donaldslar konumu itibariyle cok yogun olabilir ozaman nefes te alamabilirsiniz ama genelde sandivic yapmak patates kizartmak ne kadar zor olabilir ki.msela benle alpanistin calistigi mc donaldslar is yogunlugu acisindan ayri,eylulun sonlarina dogru artik kovuyolardi bizi is yoktu cunkubi de bizde siyah pantolon beyaz gomlek varken bazi Mc donaldslarda turuncu tisort oluyo
Konu sucre tarafından (01-10-2010 Saat 06:59 PM ) değiştirilmiştir.
"20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain
Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)
Bookmarks