Work and Travel
Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu
Toplam 41 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: 16 aralık ciee iş fuarı..

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Post 16 aralık ciee iş fuarı..

izmirdeki fuara katılacak olan varmı aramızda iş seçeneklerini falan
    değerlendirsek....

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Ben katılacam, çok iyi is seçenekleri yok açıkcası. Benim aklımda ya cap may la mer otel hausekeeper lik yada montanada red lodge daki pizza co. Var. Senin aklindakiler neler ?

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı ıntothewild Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben katılacam, çok iyi is seçenekleri yok açıkcası. Benim aklımda ya cap may la mer otel hausekeeper lik yada montanada red lodge daki pizza co. Var. Senin aklindakiler neler ?
    housekeeper demişsiniz bayan mısınız

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Evett . İs tanimindada only females yazıo

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

valla bende kararsızım açıkçası okul 22 haziranda kapandığı için çok iş seçeneği yok birde orta amerika pek cezbetmiyor açıkçası :/

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Benide cezbetmiyor açıkcası ama bnmde okul geç kapanıyor o yüzden iş seçeneğim çok yok . Ama red lodge eski kovboy filmlerinin geçtiği yer ilginç bi wat olabilir diye düşündüm

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Benide cezbetmiyor açıkcası ama bnmde okul geç kapanıyor o yüzden iş seçeneğim çok yok . Ama red lodge eski kovboy filmlerinin geçtiği yer ilginç bi wat olabilir diye düşündüm
    Teksas tan bahsediyorsun hocam heralde.... Kovboy dersen de herkesin hakkina direk Dallas gelir....Dallas da direk is bulmak zor olabilir....Ama San Antonio, New Breaunfels ve Galveston sehirleri cok fazla international ogrenci alan sehirler....Buralarda calisarak 2-3 gunluk geziler duzenleyerek Dallas taraflarina gidebilirsin.Esas meshur bolgesi Forth worth bolgesidir. Giderseniz de gezinizi cumartesi gunune denk getirmeye calisin...cok guzel kovboy sovlarina denk gelebilirsiniz.....
    2013 self WAT katılımcısı olmayi cok istiyordu ama tekrardan full gidiyor. Olaya gel....

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Yok kastettiğim montana red lodge tam kovboy degil aslında o tarzı andırıyor . https://www.google.com.tr/search?q=r...0&bih=356#i=18

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Yok kastettiğim montana red lodge tam kovboy degil aslında o tarzı andırıyor . https://www.google.com.tr/search?q=r...0&bih=356#i=18
    Pardon o kismi kacirmisim.... Teksas i gordukten sonra linktekilerin hic biri cowboy filmlerini andirmadi dogrusu....
    2013 self WAT katılımcısı olmayi cok istiyordu ama tekrardan full gidiyor. Olaya gel....

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Doğrudur , biz görmeyenler atlı insanları kovboy sanıyoruz

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

ben 320 guest ranchde ranch worker olarak water safari de ride operator olarak
    rock creek resort housekeeper olarak 3 alternatifim var akademik takkvim 18inde bitiyor ben 20sinde gitmeyi düşünüyorum 320 guest ranch bana uyuyor diğer ikisi tam 20si ama 1-2 günlük tolerans sağlayabilirlermiş fuarda görüşücem duruma göre. ama 320 guest ranch istiyorum şartları cazip geldi
    Konu canakbay tarafından (06-11-2012 Saat 01:17 AM ) değiştirilmiştir.

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Benim elimdeki islerde senin is yok , ciee benimde. Senin dediğinin başlık adı ney ?

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Site Yöneticisi break - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    10

Daha guzel isler var ama burada yok...
    # Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...

# Internship in Israel: 2011 ...

# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...

# Retired Worker & Traveler: 2013 ...

# Maldive Island: 2016

# II. Europe Trip: 2017

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı canakbay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben yanlış bakmadıysam Earthten, burası bayağa dağ başı gibi gözüküyor, sıfır yerleşim yeri, bayağa bozkır bir yer gibi duruyor.. Burada iş olur mu acaba 35 saati doldurabilir misin acaba

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

minimum zaten 35 saat çalıştıracaklar.
    orada gerçek amerikalılar olacak doğru bakmışşın şehire biraz uzak. en yakın yerleşim yeri 16 mil uzaklıkta büyük geniş bir çiftlik olduğu için. ve doğanın içinde olduğu için amerikalılı aileler tarafından tercih ediliyor.her sabah ücretsiz kahvaltı çalışanlara sunulan at binme vs aktiviteler falan benim hoşuma gitti.hem konaklama 35 dolar para biriktirme açısındanda uygun geldi araştırıyorum hala.

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

ayrıca su parkında ride operator olarak çalışma fikrimde var ama fuarda bulunan işlerde
    şartlar açısından uygun gelen o ranch işi aklıma yattı fuar için uçak biletlerini aldım 16 aralıkta büyük ihtimal 320 guest ranch işi ile görüşücem orada konaklama veriyorlar çiftlik yemekleri ayrıca haftada 2 kez ücretsiz ailene telefon etme hakkı kart falan veriyorlarmış . ve 4 erli gruplar halinde çalışıyormuşşun

Forum Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

IHOP işlerini düşünmeyin ben şimdiden söyleyim de aklınızda olsun.
    ""Let the game begin""

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

ihop işleri ? derken

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

ihop işleri ?

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

bnmde muallakta red lodge pizzayı araştırıyorum ama kesin değil yani istanbul fuarında daha iyi işler olucak diyolar

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

bu ulusal park isleri ve dogayla icice otel isleri genelde 35-50 saat arasi calisilan-para biriktirmek icin ideal yerlerdir. cunku sacma sapan para harcayan biri bile olsan (uni gencliginin buyuk cogunlugu bu sekildedir.) istemeyerek de olsa para birikiyor

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

şimdi aklıma takıldı orada 35 saat diyorsa en az 35 saat çalıştırırlar değilmi para biriktirmek için çiftlik işinin uygun olduğunu düşünüyorum etrafta para harcıyabileceğim bir yer yok çünkü

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    13

Alıntı canakbay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şimdi aklıma takıldı orada 35 saat diyorsa en az 35 saat çalıştırırlar değilmi para biriktirmek için çiftlik işinin uygun olduğunu düşünüyorum etrafta para harcıyabileceğim bir yer yok çünkü
    bende aynı amaçla 320 yi düşünüyorum hocam daha önce burada bulunmuş birileri var mıdır acaba?

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

evet bir de konaklama baya dusuk. kahvalti veriyormu, bunlar iyi seyler. saatlerin icin iyi calis ekstra sat icin konus manager la. otel kisminda calisirsin , ekstra saat icin ciftlik sileri yaparsin ne bilim restaurant isleri yaparsin filan yani ekstra saat bulabilirsin ikinci is olarka. 40-50 saat rahatlikla yaparsin. muhtemelen temmuz 10 dana itibaren agustos sonuna kadar yogun olur isler..o donemde kapabildigini kap..

Forum Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

IHOP işleri listede görebileceğiniz gibi Williamsburg Virginia'da olan IHOP restoranttaki server, cook ve combo pozisyonundaki işlerdir.Kesinlikle para kazanamazsınız ve iyi saatler alamazsınız.Ayrıca Williamsburg'de konaklama ortalama 100 dolar civarında.Kazandığınız bütün para konaklama ve yemeğe gider.Bu işe yönelmeyin.
    ""Let the game begin""

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Herkese merhabalar,

İzmir fuarındaki işler çok kötü bence, umarım Şubat ayındaki fuarda daha yüksek ücretli işler olur. Şehiriçindeki yerlerin ücretleri tam bir fiyasko bence, birde utanmadan 'great wage!' yazmıyorlar mı 7,50$'lık ücrete, tam dayaklıklar Haftalık 300 dolar kazanacağın bir yerde kira da en az 80 dolar. Geriye kalan parayla alışveriş mi yaparsın travel mı yaparsın yoksa anca karnını mı doyurursun. Orta Amerika'daki işlerde denildiği gibi daha iyi para biriktirilebilinir fakat Cultural Exchange diye bağırılan bir programda nasıl olur da dağ başında iş imkanı sunulur, insan bulursan kültürel etkileşim içine girersin .. Ayrıca bu tip saçma işler için sponsorlara biton para döküyoruz, vay halimize ..

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

Alıntı Clandestino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Herkese merhabalar,

İzmir fuarındaki işler çok kötü bence, umarım Şubat ayındaki fuarda daha yüksek ücretli işler olur. Şehiriçindeki yerlerin ücretleri tam bir fiyasko bence, birde utanmadan 'great wage!' yazmıyorlar mı 7,50$'lık ücrete, tam dayaklıklar Haftalık 300 dolar kazanacağın bir yerde kira da en az 80 dolar. Geriye kalan parayla alışveriş mi yaparsın travel mı yaparsın yoksa anca karnını mı doyurursun. Orta Amerika'daki işlerde denildiği gibi daha iyi para biriktirilebilinir fakat Cultural Exchange diye bağırılan bir programda nasıl olur da dağ başında iş imkanı sunulur, insan bulursan kültürel etkileşim içine girersin .. Ayrıca bu tip saçma işler için sponsorlara biton para döküyoruz, vay halimize ..
    kulturel etkilesim icin amerikali insanlarla ayni ortamda bulunman yeterlidir.hangi sartta olursa olsun kulturel etkilesim gerceklesir. o anki sartta ve durumda bu etkilesim gerceklesir. dag basi ya da sehir merkezinin bir farki yok kulturel etkilesim icin. work and traveldaki islerin buyuk cogunlugu dedigin gibi haftalik brut 300 dolar kazanc ve haftalik 75-90 dolar konaklama ucretidir.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı ozgursum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kulturel etkilesim icin amerikali insanlarla ayni ortamda bulunman yeterlidir.hangi sartta olursa olsun kulturel etkilesim gerceklesir. o anki sartta ve durumda bu etkilesim gerceklesir. dag basi ya da sehir merkezinin bir farki yok kulturel etkilesim icin. work and traveldaki islerin buyuk cogunlugu dedigin gibi haftalik brut 300 dolar kazanc ve haftalik 75-90 dolar konaklama ucretidir.
    Hiç sanmıyorum, illaki bir etkileşim olur fakat şehir merkeziyle bir olmaz. Şehir merkezinde birçok insanla tanışıp iş saatlerin dışında vakit geçirmek mümkündür. Bence insanların kültür ve yaşayış biçimlerini öğrenmek için onları doğal ortamlarında, işleriyle güçleriyle, aileleriyle meşgul oldukları yerde gözlemek lazım, merkeze 16 mil uzaktaki bir resortte insanların tatillerini izleyerek değil.

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    34

Alıntı Clandestino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hiç sanmıyorum, illaki bir etkileşim olur fakat şehir merkeziyle bir olmaz. Şehir merkezinde birçok insanla tanışıp iş saatlerin dışında vakit geçirmek mümkündür. Bence insanların kültür ve yaşayış biçimlerini öğrenmek için onları doğal ortamlarında, işleriyle güçleriyle, aileleriyle meşgul oldukları yerde gözlemek lazım, merkeze 16 mil uzaktaki bir resortte insanların tatillerini izleyerek değil.
    Hocam tatillerini izlediğin insanlar eğer müşteriyse zaten onlarla bi kültürel etkileşim olmadan adam otelden ayrılır gider..Eğer çalışanlarsa,onlarında bi hayatı vardır.Şehirdeki kadar sayıca fazla insanla tanışıp etkileşim yapamasanda dağ başında da insanlarla kültürel etkileşim kurabilirsin.Ben 2009 2010 2012 yılında dağ başına gittim Colorado da bi kasaba,ve aile ortamı arkadaş ortamı herşeyi yaşadım.Amerikalı iş arkadaşlarımızla beyzbol maçı amerikan futbolu maçı basketbol maçı,dizi,film vs herşeyi beraber izledik.Eğer sosyal açıdan aktifsen insanların arasına karışıp bişeyler paylaşman uzun sürmez..

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)