Work and Travel
Toplam 4 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 4 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: iş listeleri!

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

Standart iş listeleri!

arkadaşlar kasım ın 2 si ve ilk iş fuarı izmire az kaldı fakat ben danışamnımdan iş listeleri nerde , yolla bakmak istiyorum dediğim zaman bana sponsor ciee nin bi linkini veriyo dediği linke girdiğim zamanda 5 bilemdiniz 6 tane iş görünüyo bana zamanla işler artıcak falan dedi ama görünürde bişi özellikle ciee sponsorlugunda giden arkdaşlar siz işleri nasıl seçtiniz ?

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Bende bu sene ciee sponsorluğunda gideceğim. Bana da buradaki şirketim 16 aralıktaki izmir fuarının iş listelerini gönderdi,15-20 tane iş gözüküyor ama hiçbiride cazip gelmedi.Çoğunda konaklama yok yada fazla pahalı.Şubat 2013'teki iş fuarlarını bekleyeceğim..

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

Alıntı ewerest Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar kasım ın 2 si ve ilk iş fuarı izmire az kaldı fakat ben danışamnımdan iş listeleri nerde , yolla bakmak istiyorum dediğim zaman bana sponsor ciee nin bi linkini veriyo dediği linke girdiğim zamanda 5 bilemdiniz 6 tane iş görünüyo bana zamanla işler artıcak falan dedi ama görünürde bişi özellikle ciee sponsorlugunda giden arkdaşlar siz işleri nasıl seçtiniz ?

Açıkcası 2012 yılının iş listelerini iste zaten cogunun web sayfalarında var.onlara bakara %80 fikir edinebiliyosun şirketlerle yüzyüze görüşme imkanınsa varsa bürolarına gidip direk yazılı listeyide alabilirsin.Bi sorun olmadıgı müddetçe sponsorlar aynı işleri veriyor şirketlere.Zaten erken kayıt olanlara çoğunlukla geçmiş wat yılının listeleri gösterilir

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    34

Arkadaşlar sadece fuarları beklemeyin..İşverenle yüzyüze görüşmenize gerek yok..skype ile görüşsenizde olur..Fuara gidin ama fuardan öncede diğer sponsorlarıda düşünebilirsiniz..Kendinizi fuara şartlandırmayın..

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)