slm arkadaslar,ben ilk kez gidiyorum,kismetse.![]()
bana cokda sicak olmayan eyaletleri tavsiye ede bilirmisiniz?
25-30 derece mesela.boston nasil? ve ya maine ?![]()
yardimci olursaniz cok sevinirdim![]()
slm arkadaslar,ben ilk kez gidiyorum,kismetse.![]()
bana cokda sicak olmayan eyaletleri tavsiye ede bilirmisiniz?
25-30 derece mesela.boston nasil? ve ya maine ?![]()
yardimci olursaniz cok sevinirdim![]()
biz new hapmshire'a gidiyoruz bizim danışmanımız kendisi boston'da kalmış uzun bir süre,bize oradayken fazla terlemezsiniz t-shirtle fln rahat rahat dolaşırsınız dedi inş. öyle olur.Maine eyaleti canada'ya yakın olduğu için fazla sıcak olmaz tahminimce.Boston'da kalmayı düşünüyorsan portland'ta güzel plajlar varmış ve çok yakın bir yer haftasonları fln gidilebilir![]()
bnde minnesotaya gidiorum aksamları serin bile olabiliormus..Coloradoda aynı sekılde
Ne kadar kuzeye gidersen o kadar serin yaşarsın.Güneye gittikçe de kavrulursun.
kuzey, kuzeydoğudaki eyaletlere git. Boston iyidir.
tamam arkadaslar,tesekkurler.
bi de ben yurtdisindan katiliyorum.sizce hangi firma daha iyi, aspire, ciee yoksa intrax?
ciee iyi oldugu duydum, ama o burda yeni acildigi icin pek emin degilim.bir cok talebeler aspire'nen gidiyor.sizce bi fark varmi?
yaşadığın yer neresi bilmiyorum(roma?) ama yeni açılmasına bakma, sonuçta amerika'ya gidince önemli olan bana göre yani ciee
Napolyona özenmeden önce, ara...ara...ara !!! TW ARAMA KONSOLU
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Havalimanına indikten sonra nasıl gideceğiz? diyorsanız bu konu tam size göre
Bence en serin yer maine'dir.
houston ya da new orleans'ı tavsiye etmem o zaman sana... yani hani bildiğimiz bir gece esintisi, ya da soğukluğu olur ya, buralarda yok... öğlen 12'de nasılsa hava gece 4 de de aynı, aynı şekilde basık ve sıcak....
Betrayer... in truth, it was I who was betrayed. Still, I am hunted. Still, I am hated. Now, my blind eyes see what others cannot...
arkadaslarım gecen sene boston'a gittiler ve hatta aksamların serinliğinden yakınıyorlardı![]()
San diego yu tek gecerim gunluk hayatta pek terlemezsin geceleri genelde soguk eser. tisortle usursun hafiften ne sicak ne soguk. boyle bir iklim yok. kaymak gibi
Viva México cabrón
( NY-San Diego-México-LA-FL-Costa Rica-Nic-Hon-El Salvador-Guate-FL-NY )
amerikanin en serin eyaletlerinden biri olan maine gittim..ama yagmurlu bi yer olacagani hesapa almamistim![]()
Şirket Seçim Yönergesi
BİZİM GÜCÜMÜZ YALNIZ KARDEŞİMİZİ YENMEYE YETİYOR!!! AZERBAYCAN 1 - 0 TÜRKİYE
roma main de anderson farms die bir yer varmıs güneyde biliomusun nasıl bir yer gitmem için önerirmisin.. eyalet duyduğuma göre güzel ama çiftlik işi beni düşündürüyorayrıca mainede haftasonu newyork,boston gibi şehirlere rahatlıkla gidilebilinirmi??yardımcı olursan cok sevinirim
![]()
colarado vail ortalama 12 13 derece yazın
arkadaşlar özellikle roma
bu serin eyaletlerde (new england) denize yani okyanusa girme ihtimalimiz var mı
havalar nasıl oluyor çok mu serin güzel plajlar var mı acaba?
yoksa soluğu taaa virginia beachte mi alıcaz denize girmek için
hadi o da olmadı havuzlar falan var mı yaygın olarak acaba?
cok guzel plajlar var, mesela wells beach,ogunquit beach,kennebunk beach,old orchard beach, york beach, hapton beach ama alkol almadan suya girilmez bence
ruslar plaja vodkayla gidiyordular![]()
ama cok sicak havalarda su o kadarda soguk olmuyor.
bizim kaldigimiz motelde ve boarding house'da guzel havuzlar vardi![]()
Şirket Seçim Yönergesi
BİZİM GÜCÜMÜZ YALNIZ KARDEŞİMİZİ YENMEYE YETİYOR!!! AZERBAYCAN 1 - 0 TÜRKİYE
sağolasın haritalarıma kaydettim mapsten yazın güzelce bi uğrarız buralara
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks