Gaithersburg Maryland. RVS pools da lifeguard olucam bu yaz.Burası hakkında bilgi sahibi olan varsa yazabilir mi? Washington'a uzaklığı ne kadardır? nasıl bir yerdir?
Gaithersburg Maryland. RVS pools da lifeguard olucam bu yaz.Burası hakkında bilgi sahibi olan varsa yazabilir mi? Washington'a uzaklığı ne kadardır? nasıl bir yerdir?
Abi aynı havuzdayız belki aynı evde kalacağız ama neden senin ki Maryland de benim ki Washington D.C ?Google Map ten baktıysan cok yakınlarda McDonald's var Germantown a falan yakın biraz ötesi zaten tamamen çayır çimen merkez den uzak lokasyon olarak bulabildiklerim bunlar
bilmiyorum ki.Intrax' den mail geldi mi sana? orda yazıyodu maryland diye
Geldi bende de Maryland yazıyor,ofisten D.C diyorlar.Neyse karıştırmayalım orasını şimdilik ama merkeze mesafe var yine o kesin
degistirebiliyorsan bolgeni degistir, Germantown denilen yer o bolgenin en vasat siyahlarin agirlikla oldugu bir yerdir, walmart disinda hic bir sey yok. evden ise isten eve gidersin. Bethesda da ya da Rockville de is almaya bak.
@semih-_artie şu an çalışma bölgemizi değiştirmemiz pek mümkün değil ki zaten bahsi geçen adresin şirketin merkezi olduğunu düşünüyorum
usarname calisicagin sehri degistirebilirsin ki calisacagin yer ile ilgili suan keisnlikle su noktadir diye bir kaide olmaz suan belirlemez. bahsi gecen noktayi secmeyin diye uyaridir bu gittik gorduk denedik.
Sordum bügun büroya orası rsv poolsun ofis adresiymiş
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks