Work and Travel
Toplam 12 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 12 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Florida pensacola wendys

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Standart Florida pensacola wendys

Arkadaşlar pensacolada wendys de calısıcam bu sene daha önce giden ya da bilgisi olan varsa bilgilendirebilirmisiniz.. pensacola nasıl bir yerdir sıkıcımı hareketlimi, 2. iş bulmak kolaymı vs.

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

hangi şehirdesin? ben orlandoda olucam

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Pensacola hatırladığım kadarı ile New Orleans'a yakındı bu bi artıdır senin için Bölge iklim itibari ile yazları ciddi sıcak olabilir güney birleşik devletler kıyılarının karakteristik özelliğidir zaten ikinci iş imkanlarını bilmiorum ama Wendys seçerek bence iyi bi seçim yapmışsın.2008 sezonunda bir arkadaşım wyoming wendys de çalışmıştı ve dediğine müşteri portföyü bi mc veya burger'dan daha düzgünmüş.Konaklama ne kadar olacak kesin bi bilgin var mı?Konaklama fiyatı çok değilse travel için iyi para biriktirebilirsin.

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı egeofficer08 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Pensacola hatırladığım kadarı ile New Orleans'a yakındı bu bi artıdır senin için Bölge iklim itibari ile yazları ciddi sıcak olabilir güney birleşik devletler kıyılarının karakteristik özelliğidir zaten ikinci iş imkanlarını bilmiorum ama Wendys seçerek bence iyi bi seçim yapmışsın.2008 sezonunda bir arkadaşım wyoming wendys de çalışmıştı ve dediğine müşteri portföyü bi mc veya burger'dan daha düzgünmüş.Konaklama ne kadar olacak kesin bi bilgin var mı?Konaklama fiyatı çok değilse travel için iyi para biriktirebilirsin.
    saatlik ücreti 7.50 konaklamayada aylık 300 vericem.. saatlik ücreti düşük geldi bana para biriktirebileceğimi hiç zannetmiyorum ama bakalım hayırlısı artık pensacolanın plajları güzel diyolar ama başka hiç bilgi bulamadım bütün yaz kumsalda dolanıcak değiliz

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

evet bi fast food işine göre saarlik ücret düşükmüş.Over time imkanı var mı?overtime varsa problem olmaz Ortamını sen kendin yaratırsın plaja bağlı kalmazsın merak etme.Sadece arkadaş canlısı ol herkes ile muhabbet etmeye çalış.Gerisi kendiliğinden gelir

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

evet bi fast food işine göre saarlik ücret düşükmüş.Over time imkanı var mı?overtime varsa problem olmaz Ortamını sen kendin yaratırsın plaja bağlı kalmazsın merak etme.Sadece arkadaş canlısı ol herkes ile muhabbet etmeye çalış.Gerisi kendiliğinden gelir
    valla hiç bilgim yok overtime varmıdır yokmudur inşallah olurda para konusunda sıkıntı yaşamayız zaten bir arkadaşımla beraber gidiyorum arkadaş ortamı konusunda sıkıntı olmazda hani gezilebilecek yerler varmıdır onu bilemiyorum çok fazla bilgi bulamadım bu konu hakkında artık giden bi arkadaşın bilgilendirmesini beklemekten başka çare yok sanırım

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Pensacola'nın bir kaç lokasyona uzaklığı ve gidiş süresi:

Pensacola-Baton Rouge:4 sa 20 dk,256 mil

Pensacola-New Orleans:3 sa 22 dk,201 mil

Pensacola-Panama Beach:2 sa 3 dk,96 mil

Pensacola-Montgomery:2 sa 55 dk,163 mil

Daha ayrıntılı araştırmasını sen yaparsın

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Pensacola'nın bir kaç lokasyona uzaklığı ve gidiş süresi:

Pensacola-Baton Rouge:4 sa 20 dk,256 mil

Pensacola-New Orleans:3 sa 22 dk,201 mil

Pensacola-Panama Beach:2 sa 3 dk,96 mil

Pensacola-Montgomery:2 sa 55 dk,163 mil

Daha ayrıntılı araştırmasını sen yaparsın
    Çok teşekkürler bilgilerin için not ettim hemen bir sorum daha olucak pensacola da hayat pahalı mıdır ve çevrede alışveriş için outletler falan var mıdır? ve 2. iş bulma açısından sıkıntılı bi memleketmidir? bilen biri cevaplarsa sevinirim.
    Konu sure tarafından (19-02-2012 Saat 02:28 AM ) değiştirilmiştir. Sebep: eksik yazı

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

10 numara yer olduğunu anlatmışlardı

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı sportvas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    10 numara yer olduğunu anlatmışlardı
    Biraz açarsan daha iyi olur arkadaşım biraz kapalı oldu sanırım

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

olur Panama City Beach'teydim ben geçen yıl. Bildiğin tatil ve ve iş yapabileceğin yer... ben yine oraya gideceğim... ben ordaykende 2 tane kız arkadaş vardı onlarında Pensacola da arkadaşı vardı, 1 ay sonra oraya taşındılar, görüşmüştüm, çok güzel bir yer olduğunu aynı zamanda ucuz da olduğunu söylediler,PCB ile aralarındaki tek fark PCB çok daha tatil merkezi gibi olmasıdır Bana sorarsan güzel tercih olur: Gidip binaların içinde wat yapacağına sahilde deniz kum eğlence ooooooh güzel bir yaz geçirebilirsin... karar senin...

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı sportvas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    olur Panama City Beach'teydim ben geçen yıl. Bildiğin tatil ve ve iş yapabileceğin yer... ben yine oraya gideceğim... ben ordaykende 2 tane kız arkadaş vardı onlarında Pensacola da arkadaşı vardı, 1 ay sonra oraya taşındılar, görüşmüştüm, çok güzel bir yer olduğunu aynı zamanda ucuz da olduğunu söylediler,PCB ile aralarındaki tek fark PCB çok daha tatil merkezi gibi olmasıdır Bana sorarsan güzel tercih olur: Gidip binaların içinde wat yapacağına sahilde deniz kum eğlence ooooooh güzel bir yaz geçirebilirsin... karar senin...
    Sağolasın verdiğin bilgiler için saatlik ücretide biraz iyi olsaydı iyiydi inşallah overtime falan alırımda geçinebilirim

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)