Arkadaşlar pensacolada wendys de calısıcam bu sene daha önce giden ya da bilgisi olan varsa bilgilendirebilirmisiniz.. pensacola nasıl bir yerdir sıkıcımı hareketlimi, 2. iş bulmak kolaymı vs.
Arkadaşlar pensacolada wendys de calısıcam bu sene daha önce giden ya da bilgisi olan varsa bilgilendirebilirmisiniz.. pensacola nasıl bir yerdir sıkıcımı hareketlimi, 2. iş bulmak kolaymı vs.
hangi şehirdesin? ben orlandoda olucam
Pensacola hatırladığım kadarı ile New Orleans'a yakındı bu bi artıdır senin içinBölge iklim itibari ile yazları ciddi sıcak olabilir güney birleşik devletler kıyılarının karakteristik özelliğidir zaten
ikinci iş imkanlarını bilmiorum ama Wendys seçerek bence iyi bi seçim yapmışsın.2008 sezonunda bir arkadaşım wyoming wendys de çalışmıştı ve dediğine müşteri portföyü bi mc veya burger'dan daha düzgünmüş.Konaklama ne kadar olacak kesin bi bilgin var mı?Konaklama fiyatı çok değilse travel için iyi para biriktirebilirsin.
evet bi fast food işine göre saarlik ücret düşükmüş.Over time imkanı var mı?overtime varsa problem olmazOrtamını sen kendin yaratırsın plaja bağlı kalmazsın merak etme.Sadece arkadaş canlısı ol herkes ile muhabbet etmeye çalış.Gerisi kendiliğinden gelir
![]()
valla hiç bilgim yok overtime varmıdır yokmudur inşallah olurda para konusunda sıkıntı yaşamayızzaten bir arkadaşımla beraber gidiyorum arkadaş ortamı konusunda sıkıntı olmazda hani gezilebilecek yerler varmıdır onu bilemiyorum çok fazla bilgi bulamadım bu konu hakkında artık giden bi arkadaşın bilgilendirmesini beklemekten başka çare yok sanırım
![]()
Pensacola'nın bir kaç lokasyona uzaklığı ve gidiş süresi:
Pensacola-Baton Rouge:4 sa 20 dk,256 mil
Pensacola-New Orleans:3 sa 22 dk,201 mil
Pensacola-Panama Beach:2 sa 3 dk,96 mil
Pensacola-Montgomery:2 sa 55 dk,163 mil
Daha ayrıntılı araştırmasını sen yaparsın![]()
Konu sure tarafından (19-02-2012 Saat 02:28 AM ) değiştirilmiştir. Sebep: eksik yazı
10 numara yer olduğunu anlatmışlardı![]()
olurPanama City Beach'teydim ben geçen yıl. Bildiğin tatil ve ve iş yapabileceğin yer... ben yine oraya gideceğim... ben ordaykende 2 tane kız arkadaş vardı
onlarında Pensacola da arkadaşı vardı, 1 ay sonra oraya taşındılar, görüşmüştüm, çok güzel bir yer olduğunu aynı zamanda ucuz da olduğunu söylediler,PCB ile aralarındaki tek fark PCB çok daha tatil merkezi gibi olmasıdır
Bana sorarsan güzel tercih olur: Gidip binaların içinde wat yapacağına sahilde deniz kum eğlence ooooooh
güzel bir yaz geçirebilirsin... karar senin...
![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks