2012'de Wildwood'a gideceği kesinleşenler burada toplanalım görüşlerimizi fikirlerimizi sunalım.Herkesi söyleceği bir şey vardır![]()
2012'de Wildwood'a gideceği kesinleşenler burada toplanalım görüşlerimizi fikirlerimizi sunalım.Herkesi söyleceği bir şey vardır![]()
Kaptin mi Morey's isini?
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
Kaptım break,iş tamamdırSen bu sene kesin gitmiyor musun?Son konuştuğumuzda gitmeyeceğim demiştin
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
Sen istersen olur abi![]()
4 Şubat'ta fuara gidiyorum büyük ihtimalle ben ve bi arkadaşım yazın orada olucazayrıca sitedeki burakYILMAZ ve fabregas848'de konuştuğum arkadaşlar onlarda bu yaz orada
Umarım fuarı atlatırsınız kardeşimBu gidişle bütün 2012 kadrosu daha gitmeden tanışacak
![]()
ben de ordayim![]()
ege herkesin söylemek istediği birsey vardır demişsin;
"Watch to TRAMCAR Please"
"OooooOOOoooo wildwood days, wild wild wildwood days.."
Bu sesleri hayatınız boyunca unutamayacaksınız..
ve şu sesi özleyeceksiniz;
"may I have u attention please, may I have you attention please, morey's piers will be closing 5 minutes, moreys piers will be closing 5 minutes.. Thank YOU =D"
biz buna özgürlüğe 5 dakika kala diyorduk =D
Not: merak edenler için daha fazla bilgi;
GOOGLE;
watch to tramcar please
WILDWOOD DAYS - Bobby Rydell
Abi ben şarkıyı ezberledim bileege herkesin söylemek istediği birsey vardır demişsin;
"Watch to TRAMCAR Please"
"OooooOOOoooo wildwood days, wild wild wildwood days.."
Bu sesleri hayatınız boyunca unutamayacaksınız..
ve şu sesi özleyeceksiniz;
"may I have u attention please, may I have you attention please, morey's piers will be closing 5 minutes, moreys piers will be closing 5 minutes.. Thank YOU =D"
biz buna özgürlüğe 5 dakika kala diyorduk =D
Not: merak edenler için daha fazla bilgi;
GOOGLE;
watch to tramcar please
WILDWOOD DAYS - Bobby RydellSesimde güzeldir hani satış yaparken pazarlama tekniği olarak kullanacağım
İyi olmuş abi sevindim işi almanızasağolasın atlattık kardeşim fazla kasmadılar zaten )
yazın orada baya bi makara dönücek heralde Burak sen anılarını anlattıkça daha da bi sabırsızlanıyorum gitmek içinGerek yaptığım araştırmalar gerekse gidenlerle ettiğim sohbetler sonucunda Wildwood'un eğlenceli bir yer olduğu kanısına vardım.İnternettende araştırma yaparsan zaten yaz sezonu boyunca çok canlı olan bir yer.İyi eğleneceğimizi umarım
![]()
Konu egeofficer08 tarafından (20-02-2012 Saat 12:51 AM ) değiştirilmiştir.
bende baya bi araştırma yaptım internetten giden kişilerle konuştum dediğin gibi çok iyi zaman geçireceğimize eminimşu an merak ettiğim 4 temmuz kutlamaları nasıl olucak acaba orada
![]()
I will be there your mobile grocery :d bende oradayım. 1 haziran
Ben de oradayım 10-11 Haziran gibi. Boardwalk's Best diye bir hediyelik eşya mağazasından aldım işi![]()
SelamUmarım istediğin işi alırsın. Armada'da danışmanım ingilizce mülakatına soktuğunda advanced dedi ama bence upper intermediate'a daha yakınım
Söylenenleri anlayıp cevap verebiliyorum ama kelime bilgim çok değil. Bu durumda işte ingilizcem kısacası. Ciee'den gelen görevli tatlı bir bayandı, çok zorlamadı bizi, yardımcı olmaya çalıştı hep. Rahat olmaya bak sen de. Hayatta neler yapıyorsun, nerelerde çalıştın (şirketinde doldurduğun formdaki işlere bakarak soruyor bunu), hobilerin neler gibi sorular sordu. En son evet benim sorularım bitti şimdi iş vereninizin size sormamı istediği sorular var deyip bir kağıt çıkardı. Müşterilerin sizin mağazanızı tekrar tercih etmesi için ne gibi özelliklerinizin olması lazım dedi. Kelime bilgim yeterli olmadığı için takıldım burada biraz, birkaç kelime ancak çıktı ağzımdan
O özellikleri biliyorum ama ingilizce açıklayamıyorum deyip kurtuldum kendimce
Daha sonra kasaya geçerseniz diye matematiğinize bakmalıyım deyip, 0.99 dolar'dan 3 kola ne kadar eder dedi. 2.97 cevabını duyar duymaz peki bunun %5 vergili fiyatı nedir dedi
Kağıt kalem kullandırmayınca şaka yapıyor sandım bi an ama ciddiydi.. Gülmeye başladım en sonunda yapacak birşey kalmayınca, tamam tamam problem değil işi aldınız dedi
![]()
anladım teşekkür ederim.benim görüşmem skype'da direk işverenle olucak sanırım.bir de kalacsk yer ayarladın mı sen ?
I will be there your mobile grocery :d bende oradayım. 1 haziranArtık alış-verişlerde indirim yaparsınız :P Vize görüşmesine girdiniz mi?Ben de oradayım 10-11 Haziran gibi. Boardwalk's Best diye bir hediyelik eşya mağazasından aldım işi
e bende ordayım bu yaz 10 haziran iş başı ama ilk zamanlarki cesaretim kırılıyo sanki bi korku hakim son zamanlarda)
[QUOTE=BurakYILMAZ;159191]Wildwood da ilk gece korku ve hüzünlü olur![]()
Burak, çok korkutma be abi milletisakin olsunlar=) Yazın güzel bi tatil bizi beklio, süper olcak tekrardan
![]()
3.kez Wildwood.. Bizi salmycaklar geri valla![]()
Ben 4. kez ben napayımBu sene kesin bana wildwood'un fosili sertifikasını verirler. Senin gidiş ne zaman? Deli gibi günler bizi bekliyo olacak bu sene yemin ediyorum
Face ten konusalım kardeşim sana bir yer ayarladım gibi. "Burak YILMAZ" diye aratırsan bulabilirsin beni.
Bende ordayım 5-6 haziran gibi dunkin donutsda
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks