konuyu kapatalım dedik arkadaslar!
konuyu kapatalım dedik arkadaslar!
Konu ido tarafından (16-06-2008 Saat 12:30 AM ) değiştirilmiştir.
only GoD CaN JuDgE me!!!!!
"FiRsT YoU GoT ThE MoNeY
TheN YoU GoT ThE PoWeR
WheN YoU GoT ThE PoWeR
YoU HaVe ThE WoRLd
YoU HaVe ThE WoMeN...
LaNeT OlSuN İçiİmdeKi İnsAn SeVgİsine
nerede o eski saf temiz bir beklenti olmdan olan sevdalar aşklar,,,,ya mecnun olmuş küpeli ya leyla kaşar
siyahlı sarışın hatun biraz 10 numaraymış ido,ama dierleri fos.yinede iyi eylenceler![]()
Konu kerempi tarafından (12-06-2008 Saat 11:23 PM ) değiştirilmiştir.
All the miles that separate disappear now when I'm dreaming of your face..
where is the partyyyy?
keyifler yerinde maşallah kolay gelsin..
hello idocum,
bakiyorum sende benim gibi ise henuz baslamadin ama partye gidiyosun![]()
Şirket Seçim Yönergesi
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
BİZİM GÜCÜMÜZ YALNIZ KARDEŞİMİZİ YENMEYE YETİYOR!!! AZERBAYCAN 1 - 0 TÜRKİYE
way be ido biz burda gün sayıyoruz sen orda partidesin yakışır![]()
.................................................. .................................................. .................................................. ..................
Konu berksarica tarafından (23-03-2011 Saat 07:05 AM ) değiştirilmiştir.
mesaj sayım 100 e ulaşmadıı için mesaj atamıyomuşum özel den ulaşan arklara teşekkürler, bana facebook tan ulaşırsanız elimden geldiince yardımcı olmaya çalışırım..... Saygılar ve sevgiler Berk SARICA
şaka mı buuuuuyav şu 2 hatunla fotosu olan arkadaşın adı ne. benim liseden bi arkadaşa çok benziyo da
![]()
Konu BarisMT tarafından (13-06-2008 Saat 12:53 AM ) değiştirilmiştir.
Her ne söylersen söyle senin bildiğin, karşındakinin anladığı kadardır...
Mevlana Celalleddin Rumi
maşşallah maşşallahbende artk gitmek istiyorm o resmi gördükten snra :P
beyler bu kızlar sadece arkadasımız aynı zamanda komsumuz..
party i wericez biz birazz daha ortamı düzeltelimm..
ama bu gecenın bi anısı war..herseyiii unuturm onu unutmam bu dunyada
yangın merdiveni macerası ve TOLGA K.(bu olaydan sora adamın adının sonuna K harfini koyduk)
wildwooda gelecek olan arkadaslara anlatırız olayı burada..
bu arada arkadaasın adı BATU UĞUR KOLEJIN den arkadas tanıyorsan yazarsın moruk
only GoD CaN JuDgE me!!!!!
"FiRsT YoU GoT ThE MoNeY
TheN YoU GoT ThE PoWeR
WheN YoU GoT ThE PoWeR
YoU HaVe ThE WoRLd
YoU HaVe ThE WoMeN...
LaNeT OlSuN İçiİmdeKi İnsAn SeVgİsine
nerede o eski saf temiz bir beklenti olmdan olan sevdalar aşklar,,,,ya mecnun olmuş küpeli ya leyla kaşar
Seneye wildwoodAntalya 'dan Ruslardan kaçarken wildwood 'da yakalanırız ..
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
Omg :S You must be kidding![]()
yürüyün be kim tutar sizi ülkede wat katılımı patlama yapıcak bu resimlerden sonra![]()
iş yok mu ya nie çalışmıyrsunuz
onur
evet aynen öyle konuyla pek alakalı değil ama...
YAVUZ SULTAN SELİM taktığı küpede zehir taşıyordu-yani kusura bakma ama şimdikilerin küpeleriyle hiç alakası yok o küpenin-
ayrıca üniversitede öğrenim gören biri araştırmacı olmalı-sokaktakinden bi farkı olmaz yoksa
SAYGILAR...
ido kanka, ben onu bunu bilmem siyahlıyla en son resim en allt sol köşede oturan kız da bombaabi yaşıyonuz siz be
![]()
AEK
öncelikle konuyu acan arkadastan ve forum uylerinden özür diliorum biraz uzadı mevzu ama bu konu hakkında son kez yazıyorum !
bu konu hakkında pek cok rivayet duymustum ama yani neden küpe taktıgıyla ilgili ama senin soylediğini ilk defa duyuyorum acıkcası nerden öĞrendğini cok merak ettim eger burası bi tarih forumu olsaydı seninle zevkle tartışırdım bu konu hakkında.
evet üniversite öğrencisi araştırmalı bu konuda sana katılıyorum !
bu konu hakkında forumda yeni konu acacaktım ama sitenin amacının cok dısında bi konu oldugu için acmadım.
ayrıca avatarımdakı kendı resmımdende görüldüğü gibi ben küpe takmıorum yani hiç takmadım ama bu takmıyacağım anlamına gelmez.
benim asıl kızdığım nokta bazı insanların küpe takan insanları aşağılaması ve ikinci sınıf insan muamelesi yapması yaw bir insan küpe takmak istiyorsa takar istemiyorsa takmaz.yakışır yakışmaz kendi bileceği iş.
insanların fikirlerine,düşüncelerine ve yaşam şekillerine saygı duymak gerekir.
saygılarımla...
Aynen yüzük die biliorum bend ..
Gülün arkadaşlar ağzınızın suyunu akıtın,AEK sende provakatör gibi milletin aklını uçkuruna itmeye devam et. Böyle çalışmamazlık devam ederse bütün wat ögrencileri aç kalacak. Herkez cebinde bin ikibin dolarla gitmıyor kıt kanaat gidenler var bilmiyorum burada makara yapan arkadaşlar ne şartlarda gidiyor fakat umarım bu parti muhabbetleriniz uzun sürmez,tabi ben sizin için söylüyorum atladıgınız bir AYRINTI vardı belirtmek istedim. Lütfen polemik yaratmayın teşekkürler.
Viva México cabrón
( NY-San Diego-México-LA-FL-Costa Rica-Nic-Hon-El Salvador-Guate-FL-NY )
yavuz sultan selimin yüzüğünde taşıdığı zehir birçok padişahta olan birşeydi ona özel değildi öte yandan taktığı küpeye gelirsek ;kendisini bi nevi allahın kulu kölesi olarak görüyordu bu yüzden taktığı halka küpe bu manaya gelmekteydi.Sadece tarih bilgisi açısından yazmak istedim buraya o kadar![]()
Dostum herkesin eylencesi kendine parası olan çalışmaz eylenir bu şekilde gitmiştir parası olmayan çalışmaya uğraşmaya gitmiştir ama bu 2 grup karşı karşıya gelip birbirini eleştirmeye kalkarsa yanlış olur.Herkesin wat anlayışı farklı olabilir,hayat anlayışı,para anlayışı farklı olabilir..Kimsenin parası yokken burdan gaz alıp gidip böyle şeyler yapacağını sanmıyorum herkes aklı başında 18 yaş üstü insanlar burda..Polemik yaratmak için yazmıyorum ama yazını yanlış bulduğum için cevap verme ihtiyacı duydum sadece.
Çalışmama aktivitesinin insanlara degersiz gelmesine dem vurdum kerempi, ve bu sistemin adı work and travel en önemli kısmı work olanı degilmi. Tatil degil ve insanlarda bu tarz bir imaj uyandırmak ve işin work kısmının sizin isteminiz dışında yetersiz olması sorundur bunu görmemezlikten gelmek hehe hihi gülmek ahmaklıktır.
Viva México cabrón
Hocam şimdi ne desem yanlış olur çnkü bende work n travel ın en önemli kısmının work olduğunu düşünüyorum ve kendimi ona göre ayarladım ama .Herkes öyle değil yani param var çalışmayada ihtiyacım yok amerikaya gelmişim madem çalışamıyorum vur dibine diyosa insanlar.Bişey diyemeyizDediğim gibi herkesin hayat anlayışı farklı ve bu bağlamda diğer herşey farklı olabiliyo..
Tamam arkadaşım dogru günümüzün gerçekleri bunlar fakat ben agzımı bozmadan bunu eleştiremezmıyım ? eleştiririm hemde bal gibi eleştiririm. Dokundugum nokta şudur: Orada hergün partiler, 'karı kız' muhabbetleri ıvır zıvırın yanında çalışma denilen bir aktivite gerçekleşecek 8 saat kadar eger bu gerçekleşmiyorsa insanlara bu güzel birşeymiş gibi lanse edilmemesi gerek. ha paran çok mu , çalışıp para kazanmaya ihtiyacın yokmu bu noktada niye work and travel gibi düzensiz bir sisteme başvurdun tabiki deme hakkına sahip degilim fekat bu noktada insanın kendi özeleştirisini yapması gerekir Şayet ki bu insanlar bunu yapmayıp bu şekilde ters psikoloji uyguluyorlarsa pekala bende baştan sona eleştiririm.
Viva México cabrón
Benimde asıl dediğm aslında senin değindiğin nokta ben bu insanların zaten kendi öz eleştirisini yaptığını düşünüyorum bikaç güne kadarda dediğin work kısmına geçmek için ek iş bulmak vs için uğraşıcaklarınıda düşünüyorum o yüzden bunları söylemek belki bu yazıların sahipleri için ters etki yapabilir diye ben önceden söylemek istedim sadece, yoksa herkes herşeyin farkındadır eminimki..çalışmıyoruz obaa süper dediklerini düşünmüyorum şahsen![]()
Sanırım sen beni pek anlamadın onların ne halt ettikleri umrumda degil. İçinde bulundukları vahim durumu , kandırılmışlıgı ,boş vaatleri görmezden gelip hobba süper takılıyoruz sizde gelın herşey güzel hayat güzel imajı vermek etik degil. Umarım bu kadar konuşma yeterlidir bizde fazla uzatmayalım. demek istedigimi biraz ince düşünen arkadaşlar anlamıştır. Not: Özeleştirilerini yaptıkları gün gibikerempi teşekkür ederim
Viva México cabrón
yok ben seni çok iyi anladımrica ederim
Aslında her nekdr work & travel 'da olsa böyle bi konunun bu forumda işi olmaması lazım çünkü forumu kullanan bayan arkadaşlarımızda var .. Bu konunun bize bir yarar getireceğine inanmıyorum . Efet eğlenmekmi sonuna kdr gezmek mi sonuna kdr fakat herşeyin bir dozu olmalı işin 'work' üde halledilmeli arada bence .. Bnm yorumum bu başkası neder bilmiyorum . Elbette resimler paylaşılır ama bu başlık ve resimler biraz abartı olmuş gibi geldi bana ..
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks