Mrb arkadaslar sizlere south dakota deadwooddan yazıyorum benım hıkayem baya uzun ama ozet gecicem ılk geldıgım gun fun park attendant olarak calısıyodum sonra beni BUSSER olarak restoranta verdiler ordada cok agir calistigim icin isimden ayrildm kisacasi patronum beni kovdu cunku dayanilmaz bi hal almisti artik bende patronumla gorustum calismak istemedigimi bildirdim kendiside yeni bi is bulabilirsen kalirsin ama bulamazsam eve gitmem gerektigini soyledi.. Yasadigim tum sorunlari CİEE bildirdim ve onlarda yardimci oldular sagolsunlar bana bi form gonderdiler yeni is buldugumda bunu doldur geri bize gonder diye ama tam olarak is bulmak icin kac gunum oldugunda bilmiyorumbende burdan bi kac yere baktim basvuru yaptim az sonra gidip biriyle konusacam ama ben deadwoodda calismak istemiyorum kisacasi su an issizim ve is ariyorum amerikanin hangi eyaletinden olursa olsun hic farketmez yeterki konaklamali olsun bana yardim edecek arkadaslari bekliyorum ve yardim edecek arkadasa 200 dolar odeyeceğim en kısa surede yanıtlarınızı beklıyorum
Not: Para konusu yanlış anlaşılmasın ben sadece yardım edecek kişiye ufak bi hediye olarak o parayı vermek ıstıyorum karsılıksız yardım etmek ısteyenlerde edebilirler tabi![]()
Bookmarks