Vdun okuldan Transkript aldım ama son donem goZukmuyor buna dikkat ederlermi görüşmeye gitmeyeceğim firma evraklarını yollarız diyor ortalama da da sorun olmaycagi için benimde isime geliyor açıkcası ne dersiniz
Vdun okuldan Transkript aldım ama son donem goZukmuyor buna dikkat ederlermi görüşmeye gitmeyeceğim firma evraklarını yollarız diyor ortalama da da sorun olmaycagi için benimde isime geliyor açıkcası ne dersiniz
eger vize gorusmesine gittiginde final donemi bitmis olursa ki sanirim olucak.. sorun yapabilirler gerci postaliyorsun belgeleri en kotu yenisini alir bir daha yollarsin...
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
Bende senin gibi bir dönem önceki transkriptle başvurcaktım.Son döneminki bende de gözükmüyor.Benim şirketim sorun olabileceğini söledi.O yüzden bekliyorum yeni dönemin başlamasını.Transkripti öle alcam.İnş seninkinde herhangi bi problem karşılaşmazsın.
""Let the game begin""
zaten vizede en büyük engel transkriptir. Büyük olasılıkla sorun edebilirler bence çıkmasını bekle transkritinin.
bilemedim firmaya kayıt olucam evraklarını yollarız dedi ama transkriptım cıkmadı daha dedim sorun olmaz filan dediler. kafam karıstı. bi arkadasımda ben gittigim zaman son donem gozukmuyodu vizede sorun etmediler demişti.
Eğer senin için çok önemliyse vizeye sen git,eğer önemli değilse evrak gönder yada yeni transkripti bekle.Ben 2. gidişimde ortalamamı düşürdüm ama yinede 2 nin üstündeydi,dert ettim gittim.Kosolostaki görevliyle bi konuşmaya başladım,adam önceden nereler gittimi filan sordu bende nabza göre şerbet verdim adam trankriptin içinde oldugu zarfı açmadan pasaportu bana verdi götür ups e ver onaylanınca gönderirler dediİlk gidişinde herhangi bi problem yaşamadıysan bence transkript hikaye..
@calkan
Bekle, donem gorunur sekilde ciksin postala evraklarini... Sikinti yapma.
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
Arkadaşlar ben 1. sınıftayım, haftaya transkriptimi alıcam geçtiğimiz birinci döneme ait olacak. Şubat sonu vize görüşmesine gidicez, ikinci dönem olmayacak doğal olarak bu yeterli olur demi sadece birinci dönem ? Yani mecburen bu durum olacak ama acemi olduğumuz için merak ediyorum.
Bende ilk başvurduğumda güz transkripti vardı elimde.1 dönem yani.Senin durumunla aynıydı.Vizeyi aldım.
Rica ederim arkadaşım.keşke bende senin gibi bu forumu gitmeden önce keşfedebilseydim.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks