2011 yazında Rhode Island'da olacak arkadaşlar tanışalım buradan..
2011 yazında Rhode Island'da olacak arkadaşlar tanışalım buradan..
Gecen sene is bulmustum ama gitmedim RI'a. Sizin isiniz ne? Sartlari ne?
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
hımm , McDonald's olucak yuzde 80 ihtimalle , ilk gidişim olucak RI hakkında bilginiz var mı ? NY'a 2 saat mesafede diye tercih ettim
Company Name McDonald’s
Position Team Member
City Westerly
State Rhode Island
Hourly Wage $7.40-$7.70 P/H
Overtime Yes
Hour P/W 35-45 P/W
Housing $85-90/week + $250deposit
Transportation walk or bicycle or ride
Uniform full uniform provided free employee provide black non slip leather footwear
Can Accept Candidates untill May to June 2009
End Date mid-Sept to October 2009
English Level intermediate
Bonus N/A
şartlar
Malesef hiçbir bilgim yok hocam, sadece iş bulmuştum ama daha sonra iptal ettim.
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
Ben gittim gezdim Rhode Island ı boyle villalar ,konaklar falan pahalı bi yer. ayrıca ben yerinde olsam o ısı kabul etmezdim bi kere Overtime oldugu ıcın sana 40 saatın ustunde vermemeye calısacaklar ve konaklaman cok pahalı.
hocam merhaba, ben gecen yaz westerly mc donalds ta calsitim.is sozlesmene 135 granite street mc donalds yazmislardir orasi konaklamaya yakin bir de 262 post road mc donalds var ayrica richmond ta var post rodadda calisrsan bisikletlede gidebilriisn 30 dakika surer post road ama Linda nin evi var post roada 5 dakika uzaklikta ordada konaklma saglayabilriisn eger kesin gideceksen onlarin sana yarladigi konaklma disinde spruce street te ev bulbilrisin ben gecen yaz konusmutum 700 dolar istemisti adam iki katli evine aylik orda muhtemelen baya turk olucak bi kisminiz ciksaniz baya ucuza gelir. sonra muhtmel kalacagin yerler aquastar ya da elm tree inn eskide roger williams inn dede kaliniyordu. ilk gittiginde 2 3 hafta 20 25 sat arasi calisacaksin. benim sana tavsiyem granite ya da post road yerine richmoondda calis oranin manageri bizim yani post roadin eski asisitanat manageri amanda topham simdi post road da kary diye bir manager var ben 2 gun clalistim onla is disinda bir sey aypman imaknasiz tuvalete bile dakikayla gonderiyor bu kadin bende hepsinin iletisim bilgileri var. istersen iletisimi gecebilirz ama westerlly gzeldir her yakin
slm arkadaşım benimde aynı yer ,westerly mc donalds ,,,arkadaşlarında dediği gibi ,konaklama pahalı westerly de pek aktif biyere benzemiyor ,,ben gidip acenteye değiştirmek istiyorum işi ama bakalım olacakmı ,,rhode islandın merkezinde başka bi şehir olsa belki olurdu ama westerly açıkcası pek hoşuma gitmedi benim ,ben değiştirmek için konuşacam ama bakalım ne olcak ,,,ama tanışalım belkide değiştirmezler ,,mecburen giderim ,,sonuçta aynı yer ikimizinde
erkan__989 face'den yada msnden konuşabiliriz
Merhaba arkadaşlar.
Benimde aynı yer, Rhode Island,Westerly MC Donald's . Anlaşılan baya bi Türk olcak orada![]()
hımm , aslında bende pek Mcdonal's taraftarı değilim ama saçı kestirmem diyince bu tarz yerlere kaldım .. şu yukarıda yazdığım işi NY'da yapsam ne farkı olur ekonokik olarak nasıl yansır ..? tecrübeli ark.lardan cevap bekliyorum,sağolun.
Mcdonal's work and travel programında tercıh edılecek en son ıslerden birıdır benım dusuncem uzak durulması tavsıemdır![]()
Neden öle düsünüyosun hocam
arkdasım ben orda calıstım gecen yıl senın calıscagn yerdede yemek fılan yedım calısan bı kac arkdaslada konustm ısın kesın mı su an aldın mı?
bende 2011 yazında rhode islanda gidiyorum inşallah.tent companyde çalışacagım gibi gözükyor. bir bilgisi olan varsa yazarsa memnun olurdum
yenı bı baslık acıldı newportla ılgılı orada belırttım sırket ve newport hakkındakı bıldıklerımı takıp edebılırsnız
newport hyatt regency de çalışacağım 8 haziranda iş başı yapıyorum arkadaşlar bilgilenrinizi ve deneyimlerinizi paylaşmanızı bekliyoruım
veli bu yaz aynı yerin ekmeğini yiyeceğiz sanırım![]()
benim de işbaşı 8 haziran. kalacak yer daha belli değil sponsor firma yardımcı olacakmış. pozisyonum housekeeper. özelden bilgilerimi attım kardesim
Ben de 15 Haziranda Middletown/ RI Ma's Donuts'da işe başlıyorum inşallah
Yakın çevrelerde olan arkadaşlar tanışalım konaklama,araba kiralama vs. birbirimize yardımcı oluruz belki..
Ben de Rhode Islanda gidiyorum. Preservation Society' de 1 Haziranda başlıcam işe. Newportta iş yerim. Ama kalacak yeri iş vere ayarlamıyor ne yapacağım bilmiyorum.
kalıcak yer gerçektende çok büyük bir sorun bide ilk günlerde ev bulana kadar otelde kalmamız gerekecek bunun içinde hazırlıklı gitmek lazım
benim konaklamayı işveren ayarlıyor haftalık 85-90dolar yazıyordu.nasıl bir yerde kalacağıma dair bir fikrim yok.rhode island'da işverenlerin ayarladığı evler nasıl oluyor bilginiz var mı?
10 haziran Block Island yolcusu
Şirket: Block Island Reservations
Karşılaşırız elbet, RI küçük yer![]()
Konu visibleghost tarafından (19-05-2011 Saat 03:07 PM ) değiştirilmiştir.
“The religion of one age is the literary entertainment of the next.” R.W Emerson
Ben de bu yaz Block Island'a gidiyorum, ne iş yapacaksın orada ?
rhode islanda gidecek arkadaşlar ev konusunda araştırma yapanlarınız varmı ? çalıştığımız yerler birbirine yakınsa ortada biryerde beraber ev kiralayabiliriz rhode islanda newport goat island dayım
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks