Arkadaslar ben Amerikada F-1 vizesiyle bulunmaktayim dil okuluna gidiyorum burada dil okulunun bana sunmus oldugu saglik sigortasi 120 dolar oldugu icin ve bana cok pahali geldigi icin kabul etmedim ve acilen sigortaya ihtiyacim var fakat hangi sigortanin en iyi ve en uygun fiyata oldugu konusunda bir fikrim yok. Genelde sigorta kapsamlari ayniymis gibi duruyor ama 40 dolardan baslayip 200 dolara kadar gidiyor. Benim uygun bir rakama genel olarak herseyi kapsayan bir sigortaya ihtiyacim var. Mesela gecen yil wat ile geldigimde sponsorum intraxti ve acillik olmustum bir gun hastanede herhangi bir odeme yapmadim tamamen sigorta sirketi bunun odemesini yapmisti.Yine bunun gibi mesela acile gitmek zorunda kaldigimda orada odeme yapmamak gibi bir sansim olan ya da doktor randevusu aldigimda cok yuksek rakamlar odemeyecegim ve ilac alirken ucuza ya da bedavaya getirebilecegim bir sigorta var midir? Bu konuda bana yardimci olabilecek ve sigorta sirketi onerebilecek olanlarin fikirlerine ve onerilerine acilen ihtiyacim var . Simdiden yardimlariniz icin tesekkurler..
Bookmarks