Work and Travel
Toplam 20 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Hiç bişey anlayamıyorum tavsyelerinizi istiyorum

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Standart Hiç bişey anlayamıyorum tavsyelerinizi istiyorum

Mrb arkadaşlar ben pittsburghun moon kasabasındayım mcdonaltsta çalısmaktayım gelin görünki çok önmli bi sorunum var insanları ve konuşulanları anlayamıyorum çok hızlı konuşuyorlar sizce ne yamayalıyım geleli daha 12 gün oldu tavsiyerinizi yazarmısınız arkadaşlar??
    Birde yakınımda robert ... üniversitesi var acaba buralarda yazın fln ücretsiz ingilizce kursları fln verilir mi? yakınımda lisedede var yardımclarınızı bekliyorum

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

isinle ilgili terimleri ogrenmeye bak o yeterli olur

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

ben sadece beefleri kızartıyorum arkadayım yani konuşma ortamı çok oluyot öglenden sonra özellikle konusuyoruz insanlarla ama anlayamıyorum

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı mctn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben sadece beefleri kızartıyorum arkadayım yani konuşma ortamı çok oluyot öglenden sonra özellikle konusuyoruz insanlarla ama anlayamıyorum

I need Regular me, I need Quarter me, Select Chicken, Nuggets,,...falan filan filan diye rafta biten ürünlerin isimlerini bağıran insanlar vardır hep çevrende.....

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

bu arada akdeniz üniversitesindemi okuyorsun

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Boşveeeer normaldir..... aynı şeyi bende yaşadım,, ilk 2 hafta.....
    zaten çok fazla konusma ortamı olmuyor, onu getir bunu götür,,, işte ilk 2 hafta istedikleri seyleri ve yemeklerin nasıl hazırlanacağını öğreniyorsunn,,, tursu,, milk shake, falanfilan....

Sonraları acılıyorsun, muhabbete giriyorsunn,, son ayındada eğer iyyisen işte, seni rac servis penceresine verirler...........bende oyle olmustu.....işle ilgileniyor gibi davran ve çevrenden birşeyler kapmaya bak, insanlara sorabilirisn, yardımcı olacaklardır iş ile ilgilii...sonrada genel muhabbete girersin...fakat gündüz ve sabah sattleri yoğun olduğu için bu muhabbet zor olur,, ben akşamdaydım genelde, rahattı,, hiçte değiştirmedimmmmm......

kolay gelsin

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

aynen öyle ben arkada çalışıyorum öne geçmek te istemiyorum arkada fazla manager de olmuyor ondan iyi oluyo.Bişey sorucam ben 3 gün ilk hani geldiginde giriş yapıyorsunya kasaya numaramı bilmiyordum 3 gün giriş yapmadım daha sonra söyledim işte böyle böyle diye bi sorun olmaz dediler bir sorun olmaz demi?bi bilgin varmı acava.Ya açıkcası ben ingilizcemi geliştirmek için geldim sadece ama zencileri anlamak çok zor yine beyazlar biraz daha yavas konusuyor

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı mctn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aynen öyle ben arkada çalışıyorum öne geçmek te istemiyorum arkada fazla manager de olmuyor ondan iyi oluyo.Bişey sorucam ben 3 gün ilk hani geldiginde giriş yapıyorsunya kasaya numaramı bilmiyordum 3 gün giriş yapmadım daha sonra söyledim işte böyle böyle diye bi sorun olmaz dediler bir sorun olmaz demi?bi bilgin varmı acava.Ya açıkcası ben ingilizcemi geliştirmek için geldim sadece ama zencileri anlamak çok zor yine beyazlar biraz daha yavas konusuyor

ilk üç gün numaranı soylememen sorun olmaz ama yinede kayıda gecmeleri iyi olur, yoksa ilk uc gün için para alamazsın, bende bilmiyordum sonra 2.gün vietnamlı bir kız vardı, saolsun daha onceden o çalışmıs, bana soyledi numara alalım diye oyle aldık,, benim numaram 596 dı....

Clock in, yada clock out diyorlardı sanıyorum giriş çıkıs işlemleri için mesain bitince....işi öğrenince ben bazen erken gelirdim,, bazende çalışmadığım günlerde onlar beni işe çağırırlardı, gelip gelmeyeceğimi sorarlardı,, over time imkanım cok olmustu...işi cabuk ogrenmeye bak,, yorucudur biraz ama ogrenince daha zevkli olur ,,

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

bişi olmaz alışırsın bende pazartesi baslayacagım heycanlıyım ama mumkun ldugunca insalarla konusmaya calışıyorum alışmak için calışırken daha zo olacak

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Universitelerin ucretsiz kursu olmaz. Hatta normal ozel kurslardan daha pahalidir. Ayrica okula gideceksen ne zaman calisacaksin. Fazla para kazanamazsin.

Zamanla alisirsin. Ilk 1-2 hafta herkese oyle oluyor.

Bende ilk gun metroya binememistim kadin 2 saat anlatti bilet alamadim en son kapiyi acti gec bedava demisti. Ama artik az bucuk insanlarin ne dedigini anliyorum.
    Sometimes memories can kill...

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

ben de mc donaldsta calısacagım..şu an ısler nasıl gunluk kac saat calısıyorsun su an..benım sozlesmede 30 yazıyor cok az ..GUNLUK 10 SAATTTEN 5 GUN 50 SAAT BANA YETER..HAFTASONU DA BOS ZATEN
    Bi de benım kortugum bısey var ıngılızcemden dolayı atılmak..ıngılızceme pek guvenmıyorum ama yıne de ılk 2 hafta kulak alıskanlıgı olmadıgı ıcın ıs veren olumlu karsılayacaktır dıye dusunuyorum oyle mı sızce?..
    "20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı sucre Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben de mc donaldsta calısacagım..şu an ısler nasıl gunluk kac saat calısıyorsun su an..benım sozlesmede 30 yazıyor cok az ..GUNLUK 10 SAATTTEN 5 GUN 50 SAAT BANA YETER..HAFTASONU DA BOS ZATEN
    Bi de benım kortugum bısey var ıngılızcemden dolayı atılmak..ıngılızceme pek guvenmıyorum ama yıne de ılk 2 hafta kulak alıskanlıgı olmadıgı ıcın ıs veren olumlu karsılayacaktır dıye dusunuyorum oyle mı sızce?..
    bugüne kadar ingilizceden dolayı mc de atılan olduğunu duymadım,, hatta adamlar zerre ing. bilmeyenleri bile çalıştırıyorlar, floridada ispanyolca konusan ağırlıkta old. için.....önemli olan işini iyi yapman,, zaten temel bazı terimler varr,, ayrıca menülerle ilgili bilgi kartları var,, hazırlama hattında göreceksindir bu kartları....en cok 2 haftada alısırsın,, cevrendeki diğer watcılarda yardımcı olurlar sana emin ol...

Buarada genelde günlük 8 saat calısırsın, 4 saatte bir ara verdirirler,,, ayrıca 35-40 dk mola süren var, bu mola süresi senin gunluk çalışma sürenden düşüyor yani mola verdikce senin paralarda gidiyor,, ama manager mola verdirtmek zorunda sana,mümkün olduğu kadar birşeyler ogrenmeye bak,, çalışıyor görün,, hemen senden herseyi yapmanı bekleemzler yavas yavas....

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

bnm kaldığım yerde kilisede bedava ingilizce kursu veriyordu hemde sınıfta 10 kişi felan oluyordu bire bir yani.ben fazla gitmedim ama gidenler faydasını gördüm.hem diğer milletlerden insanlarla geliyo cevren gelişir
    Beni Çekemeyenler,Anten Taksın

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

arkadaşım benimde ingilizcem iyi değilde hiç korkma insanlar çok cana yakın nasıl yapılacagını gösteriyorlar zaten ben haftalık 35-40 saat arası çalısıyorum 2 gün off günüm var diğer günler ya 7 yada 8 saat her hafta değişiyo onlarYakınımda kilise var aslında işe giderken görüyorum bi kaç hafta geçsind ebakıcam hepsine ben para kazanmak için gelmedi ingilizceme katkıda bulunur diyerkten geldim ondan yani

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

arkdaşım ben inglizce öğretmenliği okuduğum halde 2 hafta sıkıntı çektim çok normal zaten insanlr anlayışlı yabancılara bişeyler öğretmek hoşlarına gidiyo kimse seni anlamıyosun die terslemez merak etme bi arkadaş vardı ilk günler onun için tercüme yapıyoduk dönerken çok güzel konuşuyodu )

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı maviyeşil Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkdaşım ben inglizce öğretmenliği okuduğum halde 2 hafta sıkıntı çektim çok normal zaten insanlr anlayışlı yabancılara bişeyler öğretmek hoşlarına gidiyo kimse seni anlamıyosun die terslemez merak etme bi arkadaş vardı ilk günler onun için tercüme yapıyoduk dönerken çok güzel konuşuyodu )
    maviyesil nerelerdesin,, yoktun epeydir,, bu yıl var mı wat planın....sanırım geçtiğimiz yıl panama city deydin diye hatırlıyrmm

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

pekı nette nasıl gırıyorsun?
    "20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

evet arkadşlar 6 saatten fazla çalısınca break almak zorundasın yarım saati geçmiyor bnm çalıstıgım yerde oda çalıstıgın saatten düşÃ¼lüyor.Nete otelen giriyorum ben otelin wirelessı var.Arkadaşlar eğerki yanınıza lap top götürecekseniz tlf almya gerek yok woip raide rprogramını yükleyin çok rahat edeceksiniz

Üstad
    Tecrübe Puanı
    22

o program ne işe yarıyor
    ya olduğun gibi görün yada gözüme görünme!!!

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

şöyle anlatayım şimdi bu program ile ben kendi yaptıgım sekliyle anlatıyorum 10$ yüklüyorsun 90 gün boyunca türkiyedeki sabit hatları ücetsiz olrk aiyabiliyorsun haftalık 60 dk sana süreveriyor haftalık 60 dk ariyabiliyorsun yani türkiyeyi beleş cep tlf aramsaıda dk sı 0.13 cent türkiye gibi yani güzel bişey hiç açma parası fln kullanmıyorsun şirketin verdiği hatları açtırmak için yanlış htrlamıyorsam 25 dolar giib bi açılım ücreti veriyorsun. Birde şunu söyleyeyim sabit hattının olmasını isteyen arkadşlarda olabilr yani benim numaram olsun insanlarda beni arasın diyen arkadaşlarada burda 20 dolarlık tlf lar içersinde sim sabit oluyor 20 dolara mesela 4sat yada 5 saat gibi konusma dk sı veriyorlar onları da alabilrsiniz onlarda çok uygun tek kullanımlık tlf lar ama 20 dolar veriyorsunuz 20 dolarlık bakiye yükleniyor tlf beleşe gelmiş oluyor)

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)