Merhaba İstanbul'dayım Pazartesi saat 11.00'de uçağım var. Döviz alabileceğimiz bürolar açık mıdır ? Gelirken hiç görmedim. Çok fazla komisyon olayı mı olur ?
Merhaba İstanbul'dayım Pazartesi saat 11.00'de uçağım var. Döviz alabileceğimiz bürolar açık mıdır ? Gelirken hiç görmedim. Çok fazla komisyon olayı mı olur ?
Havaalanında da döviz büroları bulunmakta.
PLANÖRLE AMERİKAYA UÇMAK....![]()
BU KADAR ÇILGINCA İŞTE BU WAT..!!!!![]()
Açık olurlar, meraklanma, laleli'deki bürolarda kurlar Merkez Bankası kurudur, bunu kendilerinden duydum lakin bunun dışındaki yerlerde bilgim yok. Ama İStanbul'da gördüğüm en ucuz bürolar Laleli'de en az 0,05-0,09 kuruşluk farklar olabiliyor
Havaalaninda bozdurma sakin. Normal kurdan ayri %10 da komisyon oduyorsun.
Sometimes memories can kill...
arkadaslar sabah kacta acılır bankadan yaklasık 150 mılyon daha bozdurmam lazım havaalanında bozzdurmak ıstemıyorum napabılırım ıstanbuldayım
kill them all-spartacus
Az önce Atatürk havalimanında kuru gördüm küçük büyük tüm dillerimi yutuyordum!!!
Dolar alış: 1.54 mü ne
Dolar Satış:1.62 idi!
Bankalar geneli 8.30 da açılıyor, 8.00 de de açılanlar mevcut!
bemım banka bulmam lazım![]()
kill them all-spartacus
duty freeden tl ıle alısverıs yapabılıomuyuz ? bide bankalardan sabah acıldıgı anda dovız alabılıomyuz?
kill them all-spartacus
Dovizi bozdurmak icin en karli yontem; Ziraat Bankasi ya da Halkbank'tir.Emin olun eger herhangi bir kuyumcu ya da doviz burosuyla yuklu miktarda para icin anlasma yapmadiysaniz bu bankalar en yuksekten bozdurandir.Isterseniz diger bankalarla karsilastirabilirsiniz.Doviz almak icinde en karli yontem; mahalle aralarindaki kuyumculara felan gidin.Bu arada Amerikadan donene kadar biryerlerde demir 1 lirayi saklayin.Donusunuzde Ataturk Havaalaninda bavulunuzu tasimak icin gerekli olan arabayi almak icin 1 liraya ihtiyaciniz olacak.Kullandiktan sonra 1 liranizi geri alabilirsiniz.Aksi taktirde benim gibi bir lira almak icin masa basindaki soyguncu adama 1 lira karsiliginda 1 dolari bayilirsiniz.
Peki.
Ben aldım 1.595'ten valla, çok büyük bir fark var m bilmiyorum. Kuyumcudan aldım, havaalanında bozdurmaktan iyidir.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks