Arkadaşlar amerikadayken ebay yada bestbuy dan unlocked iphone almayı düşünyorumda,cihazın garantisi Tr de geçerli oluyormu yoksa sadece usa de mi geçerli?
Arkadaşlar amerikadayken ebay yada bestbuy dan unlocked iphone almayı düşünyorumda,cihazın garantisi Tr de geçerli oluyormu yoksa sadece usa de mi geçerli?
sadece amerikada gecerli fakat bestbuyin uluslararasi garantiside var,ek ucret odemen gerekiyor bunun icin.Bir yerde okumustum,bir ogrenci elektronik cihaz almis uluslararasi garantisiyle beraber ama tr de yine bu gecerli olmamis.Burassi Turkiye,hersey oluyor.
Peki.
Apple ın uluslar arası garantisi olması lazım diye biliyorum ben de.
Dediklerim apple icin degildi,belki dogrudur varsa diger basliklarda TR de kullananlara sormak lazim aslinda.
Peki.
Evet apple in uluslararasi garantisi var. Abd den ipod almistik 2 tane. Arkadasin ki bozuldu. Trde yenisini vermislerdi.
Bestbuy'in uluslararasi garantisi icin ek ucret odemek gerekiyor. Bestbuydan arkadasim ipod almisti. -Trde garantinin gecmesi icin su kadar garanti ucreti mi ne odemek gerekiyor gibisinden birsey demisti. Tam hatirlamiyorum.
Ama iphone alinca jb falan yapacagin icin (oyun programlari ucretsiz atmak icin) iphone garanti disi kaliyor zaten. Turkcellden alsanda durum ayni. Gerci geri dondurebiliyorsun sonra ama tel kapanir falan bisey olursa geri donduremeyecegin icin sorun olur.
Ama abd den alinan iphonelarin garantisi yok diye biliyorum. Oyle olsa dogubankta falan satilan tum iphone lar 1 yil garantili olurdu.
Sometimes memories can kill...
Bir şey duydum geçenlerde.100 dolara hatli iphone alıp ABD de kullanın gelince de burada kırdırırsınız 100 dolara iphone sahibi olmu olursunuz diyolar.Doğrumudur böle bişey??
""Let the game begin""
100 dolara alıyosun ama sonrasında da 12 ay 24 ay kullanma gibi taahhutleri var. her ay belli bir miktar ödeme yapıyosun gsm şirketine de. döndüğünde borçlu kalmış olacaksın böyle bir durumda.ve ilerde o borç sorun yaratır mı bilmiyorum. iphone'u kırma konusuna gelince de kırılma işi olmuyo diye biliyorum ama belki artık oluyodur. Burası turkiye böyle işlerde iyiyizdir kırma olsun korsan olsun ..![]()
2008,2009,2011 wat katılımcısı
2008-NY-Thendara City-Van Aukens Inn-Dish Washer
2009-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
2011-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
2008,2009,2011 wat katılımcısı
2008-NY-Thendara City-Van Aukens Inn-Dish Washer
2009-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
2011-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
Sometimes memories can kill...
En iyisi o zaman bi tane unlock telefon alıp burada rahat rahat kullanmak.
""Let the game begin""
Ben telefon almadim ama yabanci bir kiz iphone almisti kontratli ve amerikada kullaniyordu.Wata geldiginde almisti fakat kiz ulkesine hic geri donmedi.
Peki.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks