new yorka indiğimde akşamüstü olucak ve büyük ihtimalle günde sadece iki sefer yapan otobüse yetişemiycem.Sabah otobüsüne binmem gerekiyo.geceyi port authority otobüs istasyonunda geçirebilirmiyim?bilgisi olanlar yorum yaparsa sevinirim.
new yorka indiğimde akşamüstü olucak ve büyük ihtimalle günde sadece iki sefer yapan otobüse yetişemiycem.Sabah otobüsüne binmem gerekiyo.geceyi port authority otobüs istasyonunda geçirebilirmiyim?bilgisi olanlar yorum yaparsa sevinirim.
bende ona karar verme aşamasındayım.çünkü benim uçak da akşam 5 de iniyor.Block island a ferbotla ulaşıldığından orda feribot bulamayıp beklemektense havaalanında beklemeyi yeğlerim.sana da aynı şeyi tavsiye edebilirim.geceyi havaalanında geçir eğer bekleme durumun varsa,ilk ışıklarla birlikte yola koyulursun.derim ben
sonuçta h.alanı en güvenli ve UCUZ yer![]()
tavsiye etmem !!!. geceyi havalimanında terminal 4 te geçirmen daha guvenli olur. sabahta çok erkense otobus paraya kıyıp 45 dolara taksiyle gidebilirsin. tavsiyem bu yönde.
2008,2009,2011 wat katılımcısı
2008-NY-Thendara City-Van Aukens Inn-Dish Washer
2009-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
2011-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
bende öyle düşÃ¼ndm arkadaşlar sağolun jfk da sabahlarım artık
otobüste ertesi sabah 7 ve 9:45 te varmış.peki bileti ayırtmadan gitsem bilet bulurmuyum yarım saat önce falan ?
istanbul esenlere öyle bi gitsen yarım saat sonra kalkıcak kaç otobuse yer bulabilirsin ? kesinlikle internetten satın al. hem online discount var hem de 2 weeks discount var. yani 2 hafta once aldıgım için daha ucuz. gidince deyerin garanti olur.
bu arada havalimanı ucuz değil ama guvenli kesinlikle... fiyatlarda normal. istanbul ataturk havalimanından ucuz en azından![]()
ucuz değil derken?
2 adana 5 çöp şiş yemicez sonuçtageceyi geçiricez,belki bi hamburger,bisküv falan.o açıdan ucuz da aynı zamanda.
Esenlerdeki otobüs İzmiteyse h.sonu hariç her yarım saatte bulabilirsin
yani gideceğin yerin yoğunluğuna ve h.sonu-h.içi olmasına göre değişir o.Ama imkanın varsa indirimden yararlanman ve yerinin garanti olması en iisi tabi.
tamam kardeşim çok teşekür ettim bileti online alıcam yada vardığım gibi gidip ertesi gün için alıcam.
kardeş ne zaman gideceksin bende geleyım aynı sıkıntım var beraber gecırelım
kardes ben 16sında gelecem ama senın bıın hangı ucus daha almadm 3 gun nw takılabılrıız erken gelırım aynı ucagına bılet alabılırısem tarıhlerını bı versene
walla ben port authority de kaldım i sıkıntısını görmedim.zaten mutlaka baska turkler ve baska milletlerden insanlar oluyo.tabi orda yatan homeless zencilerden uzak durmanı tavsiye ederim![]()
Beni Çekemeyenler,Anten Taksın
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks