Work and Travel
Toplam 9 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 9 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: port authoritye yakın hostel

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Standart port authoritye yakın hostel

arkadaşlar mainden newyorka gelicem greyhoundla 2 bavulum sırt çantam falan olcak port authority terminaline en yakın iyi diyebileceğiniz hostel warmı benim hiç bir bilgim yok newyork ve hostelleriyle alakalı

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

port authority'e yakın hostel var mı bilmem ama new york metrosu her yere gittiği için new yorkta uzak diye bi yer yok... kalınabilecek hostel olarak, 5 gün konakladığım l-hosteli tavsiye edebilirim. zaten bu hosteli de forumdan bi arkadaşın tavsiyesi üzerine seçmiştim. 2 veya 3 numaralı metroya binip 116. st. de indiğinizde hostel 2 blok yukarıda...

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

http://www.chelseahostel.com/

normal bir yer ucuz hatta bulabilecegin en ucuz hostel diyebilirm nyc ama guzl bi hostel istiyosan L hostel var harleme yakın yerde burda bir hafta kaldım cok temiz supper bir hsotel kesinlikle tavsiye ederim ama port2a uzak metroyla gitmen gerekick

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

ben de new york'a vardığımda seninle aynı durumdaydım. 2 bavul ve sırt çantamla port authority'e gelmiştim greyhoundla. oradan taksi tutup bu bahsettiğim hostele gittim. 13 dolar tutmuştu sanırım. hostele yerleşip, bavullardan kurtulduktan sonra sorun kalmaz. 1 haftalık metro kartı da aldığın zaman rahat rahat gezersin. ama hostele gitmeden önce netten yer ayırtırsan iyi olur, orada yer bulamama ihtimalin de var...

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

ben sitelerinde bulamadım bavulları koycak güvenli bi yer warmı

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

port authority nin hemen yaninda ufak bi hostel var. time square hostel olmasi lazim. Gecen forumdan biri kalmisti. Nasil oldugu hakkinda bilgi alabilirsin. Ama fiyati biraz pahali.

L hosteli onermisler ki bende epeyi bi kaldim orada(gerci oneren benim :P ). 1 numara diyebilirim. (ny nin en iyi ilk 10 hosteli arasinda) Port A. ye inince zaten hemen metroya bineceksin 2 veya 3 nolu. 116. durakta ineceksin. 2 blok ilerde. 2 dk yurume mesafesi.

Ayrica 2-3 express oldugu icin times- park a. - hostel arasi sadece 42, 72,96,110,116 olmak uzere 5 durakta durdugu icin cok hizli gidersin. 15 dkda hosteldasin.

L yada baska bi hostel farketmez. Nerede kalacaksan gelmeden rezerv. yaptir. Hostlein sitesinden yada hostelworld.com dan. yer kalmazsa bavullarla yer aramak zorunda kalma sonra...

Ayrica illa yakin olacak diye bakma. Metro zaten sehrin her yerinde var. 10 dk ya istedigin yere gidersin. Temiz ucuz bi yer bulursan gerisi o kadar onemli degil.

L hostels da odalarda kilitli dolaplar var. Oraya koyabilirsin veya giriste resepsiyona verip bagaj kagiti alirsin. Sonra kagiti verip esyani alirsin (degerli esyalar icin laptop falan). Diger valizlerinide odana yada girisdeki bavul odasina koyabilirsin

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

l hosteldan yer ayırttık5-9eylül için 2 bed mixed roomstan 2kişiyiz ve biz ayırınca yer kalmadı
    yerler az kalmış baktım da internetten biran önce ayırtmak lazım

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı manhattan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    port authority nin hemen yaninda ufak bi hostel var. time square hostel olmasi lazim. Gecen forumdan biri kalmisti. Nasil oldugu hakkinda bilgi alabilirsin. Ama fiyati biraz pahali.

L hosteli onermisler ki bende epeyi bi kaldim orada(gerci oneren benim :P ). 1 numara diyebilirim.
    merak etme sen onerdigin için gitmedik ben gecen yaz 2008 ağustosunda kalmıştım ben gittiğimde daha yeni açılmıştı be adam ...adam kendini dünyanın tepesinde sanıyo ne adamlar var yaww...senin bu hosteli onerdiğinden haberim bile yoktu

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı richard99 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    merak etme sen onerdigin için gitmedik ben gecen yaz 2008 ağustosunda kalmıştım ben gittiğimde daha yeni açılmıştı be adam ...adam kendini dünyanın tepesinde sanıyo ne adamlar var yaww...senin bu hosteli onerdiğinden haberim bile yoktu
    problemli misin nesin. rahatsiz rahatsiz cevaplar veriyorsun. Ne halt yediginden bana ne. Seni mi kastediyorum ben. Forumda bir cok kisiye onerdim. Millet memnun kalmisti. Onlara sorsun bilgi alsin nasil iyimi manasinda demistim. Diger ny konaklama da falan var zaten milletin fikirleri...

20 cumlelik mesajda sonunda :P olan ciddiyetsiz bi cumleyi alip yorum yapinca eline ne geciyor.

He hepimiz maliz bilmiyoruz. ilk sen biliyordun, biz sonradan gorduk falan. Mutlu oldun mu :S Ben sen ne farkeder allahim ya. Burda yardimci olmaya calisiyoruz. Ben onerdim diye gitmis olsan, yada ben senden gordum diye gitmis olsam ne degisecek :S Sanki burada siz bilmiyorsunuz malsiniz ben onerdim ben dedim diye gittin sende git guzel diyoruz.

Benle muhattap olmazsan sevinirim...

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)