Work and Travel
Toplam 2 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 2 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Alaskaya mı gitsem acaba??

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Standart Alaskaya mı gitsem acaba??

Arkadslar dağın başındaki mc donaldsta çalışacagım ve yıne dağın başında konaklıyacagım...NY leeds 630 kişilik bir nufusa sahıpmıs..kısacası 2.iş imkanı yok ,overtime bılmıyorum o da yoktur vermezler heralde..haftalık 200 usd kazancam ,100usd konaklama vercem 60 usd yol parası vercem..ne para bırıktırebılecegım ne de amerıkayı gezebılecegım,hem yalnız gıdıyorum hem de ıngılızcem kotu hem de gıttıgım yerde hiç türk yok..bilmiyorum kafam karısık ..şirket iş sıkıntısı var degıstıremıyoruz işini istersen 400 euro öde sponsorunu degıstırelım dıyor..iş seçimini şirket istersen mulakata gırme bız sana dırekt secelım demıstı ben de tmm oyle olsun para bırıktırıp seneye tekrar gıtmek ıstıyorum otel işi istiyorum demıstım o yuzden 2.iş imkanı olan bır yer ıstıyorum demıstım ..sen merak etme bız sana ayarlıyacagız dedıler martta işim acıklandıgında hayalkırıklıgına ugradım bı baktım mc donalds işi gelmıs.. şimdiyse ne yapcam bılmıyorum allahın ıssız yerınde mc donaldsta calısacagım ...allh belasını versın şirketın ..istersen selfe cevırelım dıyorlar yok dedım zaten ınglzce kotu iş bulamam kendı basıma..ozaman alskaya yolluyalım dıyorlar ...kafam karısık tekrardan allh belasını versın bu şirketın..belkı baska arkdslar bu şirketle gıdıp memnun alabılırler ama ben hiç memnun degılım ve cok sınırlıyım.şimdiyse sözleşmeyı öne sürerek biz sana iyi kötü 1 iş ve konakladıgın yer ayarladık sözleşme dısında birşey yapmadık dıyorlar yani sözleşmeyı one surerek bu işten sıyrılmak ıstıyorlar .şirketın adı Ozman..Alaska konusunda görüşlerinizi beklıyorum..

benim iş sözleşmesi:

Employer Name: McDonald¹s
    Mailing Address
    City: Leeds
    State: NY
    Zip:
    Web:

Site/
    ----------------------------------------------------------------------
    Job description and information is as follows:
    JOB TITLE: General crew.
    WORK DESCRIPTION: Your responsibilities will rotate between the kitchen, sales help, and general cleaning. You will be assigned to one or more of these areas on a rotating basis, depending upon where your employer needs you the most. Your position will involve the following: cleaning the kitchen, mopping floors, taking out garbage, cooking, serving food, answering questions, handling the cash register, etc. Although you will be filling support staff positions, English will be a fundamental part of your job and so you should practice your speaking and comprehension skills as best you can before arriving.
    UNIFORM DRESS CODE: You will be expected to maintain a neat and clean appearance at all times. Hairstyles should be conservative. Body piercing and visible tattoos are not permitted. You will be provided with a uniform, however, you should bring black plants and comfortable shoes for use while on the job.
    SALARY PER HOUR: $7.55
    OVERTIME:
    BONUSES: Possible ending bonus if you stay to your commitment date.
    WORK HOURS: You will be generally be working 6 hours per day, 5 days per week. Please remember that due to the nature of business, there are slower and busier times. Also, due to the limited transportation in the area second jobs may not be available. Your employer asks that you remain flexible and keep a positive attitude.ACCOMMODATION COST: Approximately $100 per week.
    ACCOMMODATION: Your housing will cost between $75-100 per week. Your accommodations will be equipped with kitchen facilities and a bathroom. You should expect to share your room with at least one other person. You will be given to discounted meals. Your housing is about two miles from your job site. Your employer will arrange transportation for you at a cost of $3.00.
    TRAVEL TIME FROM NYC TO JOB SITE: 2 hours
    APPROXIMATE TRAVEL COST FROM NYC: $45
    MODE OF TRAVEL: Bus
    COMPANY INFO: This company is part of the world¹s largest chain of fast food restaurants. They opened in 1940 and now currently operate over 30,000 restaurants in over 122 countries!
    AREA INFO: You will be working and living in the Catskill Mountain area. The Catskills are known for their picturesque natural beauty. You should expect to be living in a rural environment. Among things to do, biking, hiking and other nature related activities are the most popular. For more information on The Catskill Mountains on the Internet go to
    Konu sucre tarafından (01-05-2010 Saat 01:29 PM ) değiştirilmiştir.
    "20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

bence alaskada daha ıyı bır ıs bulabılırsen mutlaka gıtmelısın.cunku su anda gıdecegın ıs daha eglencelı olmucaktır ınan bana ınsan yok para yok overtime olmucaktır cunku o kadar açık olacagınıda zannetmıyorum o sırketın ıkıncı ıs de yok ıs bıtınce eve gıdıp butun gunu yatırarak geçırmek zorunda klıcaksın.dahası yapamıcak ve gerı donmek ıstıyeceksın.hiç olmadı alaskada paranı kazanırsın ısıne bkarsın sonrada travel kısmında muthış bır tatıl geçırebılırsın.benım onerım alaskaya gıtmendır.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)