Work and Travel
Toplam 5 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 5 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: sağlık sigortası kapsamı

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Thumbs up sağlık sigortası kapsamı

Arkadaşlar başlıktan da anlaşılacağı üzere konu sağlık sigortasının kapsamı. Şimdi bu sigorta orda sadece iş esnasında olan kazalarımı kapsıyo , yoksa iş dışında olan olaylarıda kapsar mı? mesala eve gidiyorum yolda birden bayıldım düştüm kolumu kırdım. sitede yazılanlara göre fatura rahat 2000$ civarında olcak bunu kapsarmı? Birde sağlık sigortasını biz mi yaptıracaz yoksa sponsor şirketler yaptırıyormu? sağlık sigortamız olduğuna dair elimizde belge oluyormu ? şimdiden herkese teşekkürler

TW Üstün Hizmet Watçısı
    Tecrübe Puanı
    17

aynı türkiyedeki gibi belirli bir kısmını devlet karşılıyor belirli bir kısmını da sana ödettiriyorlar... fakat ilk önce sen para ödemek zorundasın... yani tümünü sen ödeyeceksin... daha sonra döndüğünde vergi iadesi işlemleri yaparken onun parasınıda sana iade ediyorlar...
    and i wonder, if you ever wondered the same. and i still wonder..

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    17

sağlık sigortan burdan gitmeden önce sponsor şirket tarafından yapılıyor ve elinde ne kadarlık sigortan olduğuna dair belgen oluyor...orda başına gelebilecek herşeyi kapsar...anlaşmalı hastaneye gittiğinde doktor vizite ücretini sen ödersin geri kalan sigortandan ödenir...

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı alemci_33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar başlıktan da anlaşılacağı üzere konu sağlık sigortasının kapsamı. Şimdi bu sigorta orda sadece iş esnasında olan kazalarımı kapsıyo , yoksa iş dışında olan olaylarıda kapsar mı? mesala eve gidiyorum yolda birden bayıldım düştüm kolumu kırdım. sitede yazılanlara göre fatura rahat 2000$ civarında olcak bunu kapsarmı? Birde sağlık sigortasını biz mi yaptıracaz yoksa sponsor şirketler yaptırıyormu? sağlık sigortamız olduğuna dair elimizde belge oluyormu ? şimdiden herkese teşekkürler

Sigortanın miktarı şirkete göre değişiyor, sana ait özel bir poliçe numarası vermeleri lazım, bu numarayı sigorta şirketine ait A4 sayfasına basılmış bir belge içinde de verebilirler....

Sigortanın kapsamı bahsettiğin kol kırılma vb iş dısı olayları kapsıyor olmalı, Fakat şundan emin olabilirisn kesinlikle DİŞ TEDAVİSİ, GÖZ MUAYENESİ PSİKOLOJİK VE PSİKİYATRIK TEDAVİ VE MUAYENELERİ kapsamayacaktır.
    Bu konular genellikle sigorta kapsamı dısındadır ve ayrıntılı olarak da poliçende yazar.

Herhangi bir kaza vb. durumda arayacağın numarayı sana verirler.

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

çok teşekkğrler arkadaşlar. Anladığım kadarıyla acil olmayan keyfi (diş,göz,pisikiyatri...) gibi konular dışında genelde kapsıyor.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)