.............
.............
Konu fatihhmutlu tarafından (21-06-2012 Saat 11:35 PM ) değiştirilmiştir.
bu turun bedeli ne kadar olucak yazarsan gelenler çıkar belkimaşallah
gitmediğin bi doğu yakası kalıcak![]()
...............
Konu fatihhmutlu tarafından (21-06-2012 Saat 11:34 PM ) değiştirilmiştir.
sadece biletle olucak iş değil, bunn yemesi,içmesi,konaklaması var! + kaç gün gezmeyi planlıyosun?
lasvegas to florıda ordanda to new york 3880 milyani net olarak 3880 mil = 6 244,25472 kilometre
buradaki mesafe hiç durmadan gidilirse google ın hesabıyla 2 gun 16 saat yani yaklaşık üç gün sadece yolda gececek zaman en az iki sürücü olması gerek saglam para
ve yeterli zaman yapılabilirmi imkansız ama zor değil
bence biraz daha anlık yaşamaya adapte olun gitmeden orada hüsrana ugramayın bu organizasyonu biz oaradayken bile zar zor yaptık buradan organize etmek çok zor kimsenin oarad ne yaşayacagı belli degil bence gitmeden kimse kimseye söz vermesin buardan !!
ama yapabilirseniz mükemmel olur onu söyliyim artık karada ölmezsiniz yani![]()
zencilere dikkat, onlar ssenin altini ustune getirmesinler sonra
Peki.
azuhazu sen zzencilerden bir darbe yedin galibabizim Matti de göndereyim sana o zman
![]()
milletin o kadar gezmeye parasi olsa zaten turist vizesiyle gider.ucma bu kadar.sana cvp verende kabahat.senin matti sende kalsin.
Peki.
bende onu demek istedim yani oraya gidince fikirler değişebilyor şimdi burda anlaşırsınız sonra hesabını ona göre yaparsın olmazsa zor duurmda kalırsın tabiki bende gezmekten yanayım bende son senemde gitmiştim sadece bi ipod touch aldım oda hatıra kalsın diye geri kalan parayı gezmeye harcadım cokta iyi oldu hiç pişman olmadım bencede mutlaka gez dostum gezebildiğin kadar fazla gez tabiki buradan organize olun ben sadece olayın bu yönüne de dikkat cekmek istedim sen daha önce gitmişsin ama ilk defa gidecek arkadaslar heveslenip burdan tamam derler sonra sorun olur onlarda yazmadan önce böyle birşeyde olabilecegini hesaba katsınlar istedim !!!
nereye yapiyorsun bu tatili, yukarda hesapalanan rakamlari ve sorulan sorulari gormedin herhalde.Rahmi koc bile senin yapmak istedigin tatili yapmadi.watciya gore bir sey degil bu.Nj den lasvegasa tatile gidip geri nj ye donenini gordum ama senin hayal ucuk.selametle.
Peki.
....................
Konu fatihhmutlu tarafından (11-03-2010 Saat 05:14 AM ) değiştirilmiştir.
las vegasta kumarhanelerin fotolarini cekmeyi unutma.
Peki.
değerli arkadaşlarım gerildiniz birden bi ortam gerildi
sakin olun lütfen![]()
LV, LA, SA, Texas tamam bunları gezmen normal olabilir hatta yanına San Diego ve Mexico' da koy fakat ondan sonra Chicago, Florida, Maryland, NY hem para açısından hemde uzaklık bakımından sıkıntıya sokabilir sizi. İkisinden birini yapmak olabilir fakat bu seferde Chicago kötü yerde kalıyor.![]()
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
Aslında WAT çılar için özel turlar düzenleyen bir firma filan mı kursak abd de![]()
ekimde başlıcak turlar işte 10 günlük filan paket tur halinde satılcak
![]()
![]()
süper iş heebirde burdaki firmalarla anlaşcan öğrencilere dicekler orda tur düzenlencek katılabilirsin tarzında
ahh hayaller hayaller![]()
nasıl olur sizde ABD ye yazın bir sürü WAT öğrencisi geliyo???
"ALL GOOD THING TO THOSE WHO WAIT"
Hocam bende takılabilirim seninlen ama dogu ve batı yakası olarak ayırsak daha iyi iç kesimleri boş ver.
Yani önce uçaklan vegasa gidip ordan los angles gibi yerleri gezdikte sonra floridaya uçup birazda orda sürttükten sonra new yorka gelinebilinir.
İyi planlamak gerekiyor benimde amacım gezmek.
arabamı alırım kankamla istediğim yeri dolaşırım en güzeli bu ... çok adam olunca herkes kendini naza çeker az olsun sağlam olsun özgürlük heykelinin arkasındaki sokakta yok abi gerek yok görmesek de olur diyen bi adamla gezersem kafa göz dağıtırım onun![]()
beni de alın yaaane kankam var ne kuzen ne eş ne dost
tek gidip tek dönücem![]()
takıl bizle ophelia nereye gidceksin sen![]()
kesin olmamakla beraber virginia beach gibi görünüyo
nereye gidersem gidiyim yalnızım ama sonuçtao son günleri yalnız ve bilmeden gezmek istemem
ve virgina olursa yukarı doğuyada uzak
new jersey istiyodum ama bakalım ya hayırlısı artık gitmeden sıtkım sıyrıdıl
siz nerde olucaksınız?
şirketle görüşüyorum düzenli işte kafama yatan 2 iş var ondan birini seçip yerleşmek kaldı geriyebiri nj de biri virgina beach. karar veremedim
self olayına da güvenemiyorum korkuyorum yoksa keşke kendim bulup gitsem ama ilk sefer için zor bi durum
![]()
ophelia jerseye gelirsen görüşÃ¼rük![]()
helecan küpü
@fatihhmutlu
Arkadasım beklentilerini düsürmende büyük yarar var. Ben de ilk gidisimde gezememistim ve 2. sinde baya bir gezmeyi düsünüyordum, senin düsündügün gibi benim de isim iyi diye düsünüyordum. Gel gelelim ki hic bir sey yolunda gitmedi, ama fazla alısveris yapmayıp doguyu 9 gün süper bir sekilde olmasa da gezdim. Bence simdiden plan yapma. Orada gidip 3-4 hafta 1.5 ay kadar süre gectikten sonra isinin durumuna, para durumuna göre bir degerlendirme yapar ona göre tatil planlarını yaparsın. Hem Dogu Abd, hem NY, hem FL tarafi, hem Chicago falan ucma bence simdiden. Watcıların en cok tercih ettigi batı veya dogu Abd gezme seklinde, sen tüm Abd kapsıyorsun nerdeyse. Ayrıca arabayla gezme isi sadece batı veya sadece dogu seklinde olur, Vegastan kalkıp FL a araba sürmeye kalkarsan hic durmadan 1.5 gün sürüyor ve 230$ civarı benzin gidiyorAllah korusun bunun bir de arızası vs var, trafigi var, perisan olursunuz yollarda sonra. Arayı ucakla gecmek en akıllıca yol, onun da 250-400$ arası degisen maliyeti var. Dedigim gibi oraya gidip iş/para durumuna göre plan yapman cok daha faydalı olacaktır. Eger her sey istedigin gibi giderse Dogu Abd gider 8-10 gün araba kiralar gezersiniz, ucakla Miami tarafı gider bir de ordan araba kiralarsınız yukarı dogru gezerek cıkar NY a gider gezip TR dönersiniz. Kolay gelsin bakalım...
Hayat acısıylatatlısıyla
tecrübeyle sabittir, yaşamaktan korkmayin...
fatihmutlu,
çanakkaleli misinben sana planlarında eşlik edebilirim aslında ama bir ay benim için biraz falz oluyor. olsa olsa ilk bir haftada katılırım. dönüşte de türkiye turu veya interrail düşÃ¼nüyorum. açıkçası senin gibi hayalleri olan biriyle de tanışamadım maalesef. belki şu an düşÃ¼ndüklerin bazı sebeplerden dolayı olamaz ama en azından yapabildiğin kadarı bile müthiş olur. ben arabayla nj'den los angeles taraflarına gitmeyi planlıyorum. rotamın içinde texas ve las vegas mutlaka olacak.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks