Evet arkadaşlar, Lost'un 6. sezonu yaklaşık 1 saat önce başlamış bulunuyor. Umarım beklentileri karşılayan bir sezon olur ve bütün soru işaretlerinden kurtuluruz. Torrente düşsün de indirip izleyelim artık![]()
Evet arkadaşlar, Lost'un 6. sezonu yaklaşık 1 saat önce başlamış bulunuyor. Umarım beklentileri karşılayan bir sezon olur ve bütün soru işaretlerinden kurtuluruz. Torrente düşsün de indirip izleyelim artık![]()
14. bölüm yayınlandı, hala tek bir yorum yapan olmamışİzleyen kimse yok mu yahu sitede?
Bu bölümde fena değildi, bakalım son 4 bölüm neler getirecek...
2009 Work and Travel (Virginia-North Carolina)
2010 Work and Travel (Lake George, New York)
2011 Internship (Germany)
2012 Internship (???Bratislava)
kwonlara yazık oldu
LOST bitmesin![]()
ben izlemiycem artık hepsi bitsin ole izlicem sinir oluyorum artık sadece bu kadar bolum ızledım bu bolumude ızleyyeım dıye ızlıorum yanı ısın seyını cıkartılar gercekten umarım dısının gerı kalan bolumlerıne yakısır bır bıtısı olur yoksa cok fena kızacam kulak cınlatacam![]()
Bir kaç sezon önce dizinin Jack ve Kate'in adada güneşin batışını izlerlerken biteceği yönünde söylentiler vardı, bakalım öyle mi olacak
Ayrıca o kurşun beni yaraladı, kıyamam![]()
Bugunku bolum guzeldi. Arkadasim neredeyse aglayacaktim dedi![]()
Sometimes memories can kill...
bir solukta dizi izlemiyorum artıkne zaman 1 sezonu 2 günde bitirsem 5 gün sonrasında ona dair bir şey hatırlamıyorum. Rüzgar gibi geçiyor. Ayrıca haftalık izlediğin zaman, yayınlandığı gün bir heyecan oluyor insanda izleyeceğini düşündükçe mutlu oluyor
en azından bende böyle oluyor
Bindik bi alamete, gediyoz kıyamete
bence final sezonu hiç sürükleyici değil. 5. sezonda hafta nasıl bitecek diye düşÃ¼nürken 6. sezonda amann yarın da onu izlerim zaman geçer moduna girdim iyice.
FlashForward'ın 1. sezonu Lostun Final sezonuna 10 basıyor bana göre![]()
inadına fringe alayına spartacus
Veeee büyük gece... Bitiyor... Her güzel şey gibi Lost da son buluyor... Sözcükler boğazımda düğümleniyor... Son iki saat... İki saat sonra sonun başlangıcı...
daha düşmemiş ya...bekliyorum bekliyorum yok arkadaş yaa![]()
tsi ile mi 5-9 arası?
saat 9a kadar ilk bölüm upload olsa...10 kadar uyurum o iner.onu izlerkende diğer bölümü indirsem bölece saat 12-1 gibi finali görmüş oluruz![]()
ilk bolumu bosveral eski bolumlerden her birini 10 dk izle ayni sey
Bu arada dijiturk varsa dizimax'de abd ile ayni anda yayinlanacakmis.
Ben daha altyazisini bekleyecegimOnun icin yatiyorum yarin uyaninca dizi cevrilmis olur, netede duser kesin
Herkes upload etmek icin bekliyodur.
Sometimes memories can kill...
digitürk varda dizimax yok![]()
Az kaldı da ben dinamik ve dife girdikten sonra en erken 13-14 gibi izleyebileceğim![]()
abi bırakın bari sonunda duygular konuşsun
Bindik bi alamete, gediyoz kıyamete
ya küfür etmemek için kendimi zor tuttum ya...valla 7 seneme yazık yaaa:@
Dostum sakin ol yaaNeden herkes sinirleniyor finale anlamış değilim, zaten gidişat bu yöndeydi..
ki bence tatminkâr bir finaldi.. Özellikle en sondaki Jack'in muhabbeti iyi hazırlanmış. Öfken muhtemelen flashsidewaysdeki olaylaradır ama takdir edersin ki Lost gibi bir dizinin finalinde bile muammalar olması çok doğal
Bu arada 7 senene neden yazık, dizi başlayalı 6 oldu zaten
Bu arada losttr.org'da yorum yapan bazı arkadaşların düşÃ¼ncelerini alıntı yapmak istedim.
"Jack gözlerini açtı... Efsane başladı...
Biz bu diziyi ayrıntılara verdiği önemle, gizemleriyle, hissettirdiği duygularla sevmedik mi?
Final bölümünde 6 sezon boyunca gördüğünüz en kilit olayları tekrardan görünce ne hissettiniz gerçekten?
Locke ve Jack çukurdan aşağı bakarken...
Kate, Claire'in bebeğini doğurturken...
...
Veya flashsideways dediğimiz yere aslında herkesin öldükten sonra geldiğini öğrenince...?
Tüm soruları cevaplamadı, evet... Zaten LOST da en önemli öğesiyle beraber yürüdü ışığa... Gizemleriyle...
Daha başka nasıl bitebilirdi ki...?
Jack en güzel anlarını geçirdiği adada gözlerini ilk açtığı yere uzandı...
Gökyüzüne baktı...
Uçağı gördü... İçine arkadaşlarını, aşkını bindirdiği uçağı sağ salim gökyüzünde uçarken gördü...
Jack gözlerini kapattı... Ve efsane sona erdi..."
-----------
"şimdi düşÃ¼nüyorum da tüm olayların ölmek üzere olan jack in bir an gözlerini açıp etrafı görmesi ve kapatması arasında geçen bir halisülasyon,rüya hali olduğunu düşÃ¼nünce her soruya mantıklı bir açıklama gelmiş oluyor rüya da mantık mı aranır brothe ?
hristiyanlık falan meselesini bir yana bırakalım adamlar hristiyan tabi kendi inançlarına göre yapacaklar dizilerini ama sonuç olarak inanışlara göre hesap zamanı geldiğinde yaptığın iyilikler ve kötülükler bir teraziye konulup tartılacak.. iyilik ağır basarsa cennete kötülük ağır basarsa cehenneme gidicen.. jack hesaplaşmasını bitirdi ve cennete gidiyor.. benjamin hala hesaplaşıyor.. sonuç olarak nereden bakarsan bak lost bilimi değil dini ,inancı konu almış kendine. ve diyorki bir dine inanmak ne kadar açıklayıcıysa bizde o kadar açıklayıcıyız inanç, açıklayamadığın noktada sığınılan limandır. verilen cevapları kabul edersin,kurallara uyarsın, inanırsın.. ve yaşamaya devam edersin somut verilere dayanan bilimsel cevaplar bekleyemezsin.. lost, kesinlikle, bir inanç dizisi olarak sona erdi bence.. ve dahası bilimsel olaylar hidrojen bombası akıl mantık hepsi hikaye.. herşey bir göz açıp kapama aralığında "
Konu ayhn tarafından (25-05-2010 Saat 04:11 AM ) değiştirilmiştir.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks