Merhaba arkadaşlar geçen gun bir arkadaşımdan birşey duydum ve gerçekten şok oldum
bir şirket sırf kayıt almak için nasıl olurda bütün şirketleri karalar ve bütün öğrencilerini daha kayıt alırken kandırmayı başarıra çok iyi bir örnek teşkil ediyor
Daha ilk günden ofisine gelen bütün öğrencileri kandıran bir şirkete ne kadar güvenebiliriz ki
olay soyle gerçekleşiyor

bu şirket ofise gelen öğrencilere arkadaslar ds 2019 formunun adres kısmında sizin çalışacağınız yerin adresi yazmıyorsa o iş sahtedir diyormuş ve sakın o işlere güvenmeyin diyormuş

bu nasıl bir yalandır anlamış değilim,sormazlarmı peki ben subatta vize goruşmesine gircem ama iş fuarları marta kadar devam ediyor o zaman nasıl alıcam ben işimi bana yeniden ds mi bastırcaksınız.dışarda 80 civarında şirkete var ve tek bir şirket bu yalanı ogrencilere yutturabilcegini mi sanıyor

Bana daha ilk gunden yalan soyleyen bir şirkete gercekten guvenmem imkansız,work and travel in sadece iyi yanlarını anlatıp sonra ögrencileri gaza getiren ve orda magdur eden şirket işte bence bu şirkettir,ben şirketin ismini yazmıyorum ama zaten ofise gidipte bu yazıyı okuyan herkes hangi şirketten bahsettiğimi anlar

bu yazdıklarımı hergun guncelliyecem ki foruma girmiş bir öğrenci bunu mutalaka okusun ve bu şirketin yalanına kanmasın