Arkadaslar Amerika icin Internetten raki ve Efes Extra siparisi verebilecegim bi site biliyor musunuz?
Arkadaslar Amerika icin Internetten raki ve Efes Extra siparisi verebilecegim bi site biliyor musunuz?
Aklinizda bulunsun http://www.tulumba.com/ guzel seyler var fakat icki satilmiyor buyuk ihtimalle .
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
site olarak degil normal satis olarak da raki duymamidim ben kaldgim surece..
washingtonda cok var demisti arkadaslar..
S-pectacular
Türklerin cogunlukta oldugu kucuk sehırlerde varmıs ... rakıyı bılmıyorum ama cogu Türk kokenlıler bulunuyormus hatta bulgur bile...Türklerin sahıbı oldugu marketler felan
Peki.
konuyu sevdim![]()
rakı yı her zaman ıcersınız orda daha guzel ıckıler war yaw
Peki.
onun yeri ayrı yaww![]()
rakiyi bilmedikleri icin icmekte terddut ediyorlarrr..sen nasil icildigini 1 gece anlat..bak ertesi gun nasil sana israr ediolarrr...birdaha birdaha diye
S-pectacular
hayır o yolları cok denedım.hanı kotu nıyetım yoktu sadece tatmalarını ıstemıstım ve cok kotu koktugunu tadıının kotu oldugu soylemıslerdı...
Peki.
ben o turıstlere tatmalarında ısrar ederken forumdan zabidk uzbüdük birisi yanlıs anlamasın diye dedım...onları sarhos edıp paralarını almak ıstedgımı dusunebılır o yuzden dedım![]()
Peki.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks