herkese tekrar merhaba evt bende amerikadayim
gelmem de hicbir problemle karsilasmadim ama taki dulles havaaalina inisime kadar, buraya gelmeden surekli maillestigim coastal charter sirketi beni karsilicagini solemisti ama gittigimde kimsecikler yoktu coastal dan uzun suren bekleyisten sora(yaklasik 5 saat) adamlar geldi ve ben ve arkadasimi ocean city e goturmek uzere arabaya bindirdiler, oc ye gidisimiz de yaklasik 3 saat surdu diger havaalanindan bi kisiyi daha aldik neseki bize kalmak icin 15 dolara bi ev ayarladilar saolsunlar o gun evde gecirdik ve sabahi aspire den carrie ile konusmaya gittik ve yerinde yoktu yarim saat kadar bekledikten sora carrie geldi bize yardimci oldu ve otele gidip anlasma yaptik ve ertesi gun gelin dediler ve gittik o gun bugun essekler gibi calisiorum tuvalet bile temizliorum houseman olarak gitmistim ama otelin lobisinin temizligini bana verdiler; gunde 7 saat calisiorum yarim saati yemek molasi ve bu molanin disinda 1 dakka bile oturmuorum izin vermiolar surekli temizlige devam ediorum lanet olsun bu ise diorum mumkunse temuizlik islerinden uzak durun adam gibi sosyal isler bulun kendinize derim
burda heryerde turkler var mutlaka size yardimci olcaklar hic endiselenmeyin
onun disinda hersey guzel gidiyo alistim sayilir herkes cok saygili turkiyeden cok farkli buraya gelip sadece trawel yapmak en mantiklisi (babanizin parasi varsa tabi)
simdilik bu kadar varsa sorulariniz cevaplamaya calisirim nete girdikce
Bookmarks