Evet arkadaşlar, az önce SSN ofisinden geldim.....Fakat ben bir hata yaptım siz yapmayın diye yazıyorum şimdi....Ben sevis kaydını bu sabah yaptım,, anasını satayimm ardındanda hemen cuppp SSN ofise gittim....Hatta hatırlarsanız Bağnu_k yada sordum ne yaptın diye,, ama oda sanırım benzer sorunla karşılaşmıs olabilir...
Neyse,, gittim destinden fort waltona,, gidiş geliş bana pahalıya mal olduu kahretsiz yaa ,, walla girdi 50 dolar....,
Neyse gittim sıra aldım,, form doldurdum derken,,, ofisteki gülümseyen bayan bana aynen sunu soledi..
Sevisini update ettikten sonra en az 10 gün geçmesi gerekiyor dedi..
Sonrada benim sponsoru aradım,, müdür ne iş bu, nasıl bir durum diye...
Oda didikii,, sen sevisini bugun yapmıssın,, 10 gün sonra gitmen lazımm dedii SSN İÇİN..??
bende ne yapayım atladım taksiye geldim,,, saolsun tasicide bir muhabbet bir muhabbet ama benim ciğerimm yanmıss,D kahretsin bee,, zaten taksiciye destin fort walton kaç para dedikten sonra 45 dolar diyincee,, ne cevremdekii plajlara bakabildim,,, nede ssn i alamadığımı dusundum o an...
Buarada elninoyavuz arkadasımızın çalışacağı mekanıda gördüm...Big kahunas,, harbiden güzel yer,, plaja çok yakın, manzaralı..
ve bizim mc donaldsın tabaklarındaki kağıtlarda paso reklamını yapıyorlar
neyse..
sonuc olarak...
Bu SSN olayı ile ilgili bana soyledikleri doğrumu arkadaslar....SEVISten sonra 10 gün beklememmi gerekşyor.....???
Bookmarks