Work and Travel
Toplam 16 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 16 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Ssn

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

sevis update nedir? tam olarak anlamadım arkadaşlar? biz mi yapıyoruz bu update i? ne zaman yapılacak? kim yapacak? amerikadayken mi yapıcağız? yoksa TR deyken oluyor mu? bi yardım edin ki orda boşuna vakit kaybı yaşamayalım hemen SSN imizi alalım.....

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı scuba87 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sevis update nedir? tam olarak anlamadım arkadaşlar? biz mi yapıyoruz bu update i? ne zaman yapılacak? kim yapacak? amerikadayken mi yapıcağız? yoksa TR deyken oluyor mu? bi yardım edin ki orda boşuna vakit kaybı yaşamayalım hemen SSN imizi alalım.....
    Amerikayı giriş yaptığına dair bilgilerini güncelliyorsun.Bazı firmalar online olarak bazıları telefon ile yapıyor.Bize verilen süre varış tarihimzden itibaren 3 ila 7 gün arası.Sanırım siz intrax ile gidiyordunuz intraxta kendi sayfanızda check in diye bir bölüm var oraya bilgilerinizi gireceksiniz.Telefon ile ulaşmayı planlıyorsanız
    1-888-224-0450 yi arayacaksınız(intrax için) Ama sitede bazı arkadasların temmuz sonuna kadar bu işlemi yaptırmadıgını okumuştum.SSN için hemen yapmakta fayda var
    Somethings never changes..

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bookmarks