Arkadaşlar bu sene sonunda okul büyük itimalle bitiyor zaten beşinci sınıfdayım . Geçen sene wat la newyork a gittim . Sizce bu sene vize verirler mi?
Düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim ...
Arkadaşlar bu sene sonunda okul büyük itimalle bitiyor zaten beşinci sınıfdayım . Geçen sene wat la newyork a gittim . Sizce bu sene vize verirler mi?
Düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim ...
alırsın problem olmaz bende okulun biteceği sene aldım. besıncı sınıf olman problem deil. daha once de americada gecmisin varsa isin daha da kolaylasır..
benim de 5. senem sorun olmaz ins. bakalim ne olacak![]()
sağol kardeşim işallah dediğin gibidir...
benm yarim donemde bitiyor okul.6 nin 1 inde.umarm bende alabilirm
bende artı ogrencisiyim ds formu olmadan girdim gorusmeye iyi gecti ds formu gelince gorucez ama bende endiseliyim bu artı olma konusunda daha once basina gelen warsa paylassinda bilgilenelim.
ayrıca gorusmenin ertesi gunu konsolosluktan okulu aramislar ama okul bilgi wermedi ne sorduklari ile ilgili bende endiseleniyorum simdi ne sordular acaba =)
Alinabilir yeterki ikna edici olun , gorusme sirasinda endiseli , kararsiz gorunmeyin onceden calisma yapin cikacak sorulara karsi . Stephen arkadasimizin dedigi gibi onceden de gitmisseniz cok daha kolaylasir isiniz .
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
Daha önce Amerika'ya giden arkadaşlar bu sene tekrar vize görüşmesine gidiyorlarmı?
Mesela benim bu sene sadece belgelerimin konsolosluğa gidiceğini söyledi aracı kurum. Keşke kendimde bizzat görüşmeye girebilseydim bu sene, transkriptimi açıklayabilseydim![]()
Şu anda 6 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 6 misafir)
Bookmarks