ben yeni üyeyim.Dün üye oldum.2009 wat a katılmak istiyorum ama sormak istediğim şeyler vardı.

1-WAT a katılmak ilerde iş başvurularında bir artı yaratırmı?
2-Sitede hep şu yazıyor:sosyalsen ve işin iyiyse ingilizcen gelişir ama ne kadar gelişir?
3-Amerika da akşamları bazı üniversitler ücretsiz kurs veriyor veya Türkiyedeki halk eğitim merkezleri tarzı kurumlarda aylığı 250-300 dolar civarında dil eğitimi alınabiliyormuş.Bu konuda bilgi verirmisiniz yoksa ben yanlış mı bilgilendirildim?
4-krizin etkisi çalışma saaatlerine ve ücretlerine muhakkak yansır ama tahminleriniz neler?
5-Ailemin imkanları kısıtlı ve dayımın desteğiyle gitmeyi düşünüyorum.Yani arkadaşlarla araba kiralayıp,gezelim,anlatcak bir hikayem olsun mantığında değilim.Tabbi ki bunu yapanlara saygım var ama dayım üniversite masraflarımı karşılıyor ve bu yüzden sorumluluk anlayışım biraz farklı.Yani oralara gitmek ban ne katar ve/veya ne götürür?
6-dil için avantajlı iş seçenekleri neler sizce ve hangi şehri tavsiye edersiniz?Amerikaya kadar gitmişken köy gibi bir yere gitmek istemem,çok pahalı yerde bütçemi aşar ama orta bir yer tavsiye ederseniz nereler olabilir?Tavsiyeriniz arasında Türklerin az olduğu yerler olursa sevinirim.Orlando,Montano vb.. tavsiyeler var ama sizinki ne acaba?

Çok soru sordum ama hepsi kafamı meşgul eden sorulardı.Deneyimli arkadaşalar bilgi verirse çok sevinirim