selam.. ben 2009 wat ı düşüşünme aşamasında gazi iibf de okuyan biriyim.. site gerçekden çok bilgilendirici.. yşadıklarınızı buraya aktarmanız gelecekte gidenler için gerçekden çok yararlı oluoyor..onun için ayrıca herkese teşkrrler...şuan nette o siteden bu siteye girerek bu konu hakkında bilgi toplama aşamasındayım...ve kesin bi kanıya hala varamadım çünkü her giden farklı düşüncelere sahip bazıları karalama kampanyası peşinde bazılarının işi cidden yaver gitmş ve ballandıra ballandıra anlatıp özendrmş.. açıkcası kafam çok karıştı..hangi şirkete güfenceğimi şaşırdım...inşllah gidipte memnun dönen şanslı kesimden olurum olurus die düşünüorum ve araştrmaya devam ediorum...New York gerçekden gezilip görülecek çok yerleri varmş ama duyduğuma göre akşaam saatlerinde çok olaylı geçen bir şehir diye duydum güvenli olmayan..neyse gidersem görürrüm..ama en çok da gtmek istediğim yer sun diego inşllah giderim ve beklentim duya düşmes..şimdilk bukdr.. şuan hala wat ta olan arkadaşlara ii eylenceler..