Evet bugun bi sok bi kararla patronumun artik sana ihtiyacim yok sezonu kapatiyoruz doluluk oranimiz dusuk am sorry senin icin dedidigini duyunca dilim tutuldu nerdeyse konusamadim..nasil yani eylulun 20 sine kadar kontratim var dedim napcam dedim simdi. resmen banane senin cin hic bi sey yapamam artik dedi.Bende allince yi aradim bugun onlar benim manejeri arayacaklar konuscaklar mis.Manejere alliance haber verdim sizinle gorusecek dedim.yok illa hic bi sey yapamam bosuna alliance ariyosun alliance bi sey yapamaz..nasil yani ya biz sizin oyuncaginiz miyiz canininiz sikilinca atiyosun..sizin keyfinizin kahyasini mi gelcek calismak icin.peki ben neden kontrar yapiyorum ki nasil olsa siz kafaniza gore calisiyosunuz.....gerci aamerikadaki sponsorumdan da hic bi umidim yok onlarda buyuk ihtimalle kiendi isini bul diyecekler.zaten ne kaldi eylule sezon bitiyo kim bana is verir bu saatten sonra artik...peeki ben niye parea verdim sponsora bosuna o zaman...siz arkadaslar kafasina gore nasil cikarabilir bunlar beni...su an cok sinirli ve moralsizim aklimdan gitmeden su amerikayi yak oyle git diyo..yetti artik yaaaaaa.napcam simdi issiz bir aydan fazlaaaa