aek Nickli Üyeden Alıntı
herkes kendinden sorumlu isteyen bu makaraya katılır isteyen katılmaz. eğer bu şekilde fırsat geçerse eğlenceyi en yüksek seviyede yaşarım.. bu arada, kimsenin 2000 dolarla gittiğini sanmıyorum. çoğu kişi ucu ucuna parayla gidiyodur tahminim. ama şöyle bi unsur var; sen ido nun yaptıklarını beğenmiyorsan bu resimlere bakmak zorunda değilsin. watın zorluklarını göstermek istiyorsan eğer, adam olur kimseye çamur atmadan, sende çektiğin fotoğrafları koyarsın. polemiğe gerek yok diyosun polemik nedeni oluyosun. eminim birçok kişi senin yazılarını okumak yerine resimlere bakmak ister..
bayan arkadaşlarımız bu konuya bakıp, okumak zorunda değil. herkes kendinden sorumlu. ben work kısmına katılmıyorum, ben harcıyacağım kadar kazanırım, insan her istediğinde amerikaya gidemiyor. mesela ben elektronik mühendisliği bölümü yaz okulu staj derken nerdeyse mümkün değil gitmem ama bi zaman yaratıp gidicem mutlaka(inşallah!)
eğer ben deli gibi çalışıcam yemicem içmicem para kazanıcam diyen varsa onlarında düşünceleri kendine.. ne diyim allah daha çok versin..
ama kimseyi sorgulayamazsınız. burası wat bilgi paylaşım forumu, dolayısıla her yönüyle konuşulabilir. amerikaya giden insanların çoğu eğlence için gidiyor, bunuda unutmayın!
neyse herkese saygılar, sağ duyulu olmanızı istiyorum..
Bookmarks