selamlar arkadaşlar,
necro birkaç sorum olacaktı kafama takılan,vaktin varsa;yanıtlarsan sevirim.
mc işinde en zevkli pozisyon hangisi sence,hangi pozisyonda çalışırsam memnun olmam gerek ve en berbat sayılacak pozisyon hangisi bu durumlar hergün değişiyor mu verilen pozisyon neye göre belirleniyor ve değişimler ne sıklıkta oluyor?
birde benim offer da 15 mayıs ve 15 temmuz arası işe başlama tarihi bu konuda kafama takılan bir şey oldu.
örneğin bölgede 70 kişi alıyorlar: bunların atıyorum 50 si 15 hazirandan önce geldi ve yerleştirler daha sonra geriye kalan açık pozisyondaki işler 20 kişi geldikten sonra nasıl kapatılıyor yani 20 kişilik daha işleri 50 kişi yapıyor yoksa o zaman a kadar başka birilerini mi işe alıyorlar eğer alıyorlarsa daha sonra onları çıkıyor mu?
Senin mc`da ortalama kaç kişi vardı bir şube de çalışan ve evdeki toplam insan sayısı kaçtı?
bir de mc da eğitim süreci var mı yani yemek hazırlama konusunda ilk başta bir eğitim veriyorlar mı yada daha farklı yerlered ne yapman gerekitği konusunda örneğin mc drive a verilenler eğitim vs gibi bişiler alıyr mu ve mcdrive konusunda herhangi aradıkları bir kriter var mı inglizce konusnda ? Ve son olarak kasa başında çalışanlar workandtravel öğrencilerinden mi oluyor yoksa yerel ana dili inglizce olanlar mı ?
teşekkürler şimdiden.![]()
Bookmarks