Selam herkese,
necro sana bi sorum olacaktı,yazın new orleans HORNETS in antremanları maçlar vs oluyormu, nba takımlarını yaz sezonunda görebiliceğimizi bir durum var mı?
Teşekkürler şimdiden...
Selam herkese,
necro sana bi sorum olacaktı,yazın new orleans HORNETS in antremanları maçlar vs oluyormu, nba takımlarını yaz sezonunda görebiliceğimizi bir durum var mı?
Teşekkürler şimdiden...
nba de yaz ligi var arkadaşım bütün takımlar aynen maçlarını yapıo ama bi farkla çok fazla yıldız oyuncular oynamıo onun yerine takıma yeni gelmiş avrupalılar veya yeni draft edilmişler ve takas sonucu yeni gelmiş oyuncuları oynatıolar ama şansın var sa yıldızları görürsün benim arkadaşım utah da mehmet okurun maçını izleyip foto filan çektirmişlerdi
Ayrıca bu yaz ligi programını takımların internet sitesinden öğrenebilirsin.Sanırım yaz ligi yaz ortasında başlıyor ve fikstür maçları başlayana kadar devam ediyor.Biletlerde daha uygun oluyor,benim bildiğim yıldız oyuncu istisnası yok pek,onlarıda izleme şansın yüksek.
abi biz denemiştik ama pek içeri girme şansımız olmamıştı... ama sen gazlıysan ve çok girmek istersen sanırım izleyebilirsin antremanları... açıkcası çok uğraşmadım...
Betrayer... in truth, it was I who was betrayed. Still, I am hunted. Still, I am hated. Now, my blind eyes see what others cannot...
Biletleri nerden alabiliriz ki Seattle Supersonics![]()
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
Ya arkadaşlar Harlem gidilebilir bir yer mi sizce
O Ortamı çok merak ediyorum. Hatta çekinmesem basket de oynarım ama ezer geçerler beni orda, eğer hakkaten tvde youtube'da gösterildiği gibi oynuyolarsa.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks