selam arkadaşlar, umarım bu ilk konumda daha önceden deneyimi olan arkdaşların yardımlarını alabilirim. çünkü herşey o kadar acele oldu ki şu an gerçekten doğru olaNı yapmak için tavsiye almaya ihtiyacım var.
öncelikle geçen hafta bir şirketle anlaştım sözleşmeyi yapıp ön kayıt ücretini verdim. bana teksas san antonio seaworldü ballandıra ballandıra anlattılar. yalnız benim aklımda dev boyutlu soru işretlri vardı. bir kere konaklama ayda 450 dolar ve 100 dolar depozito ödüyorsunuz gitmeden, iki konum olarak teksas amerikanın pek de merkezi olmayan, uzak dolayısıyla da gezi kısmında pek de avantajlı olmayan bir yerde. kazanacağım paranın pek fazla olmayacağı da bir gerçekken 450 dolar çok yüksek bi rakam ve ben çok olmasa da program ücretini çıkartabileceğim kadar para biriktirmek istiorum. ama arkadaşım kabul edelim diyince mail atıp kabul dedik. daha iki gün oldu. işlemlerin başlaması için benim imzama fln ihtiyaçları yoksa başlamıştır işlemler. ama ben vazgeçmek istiorum. bana önerileriniz var mı, gidilebilecek küçük ama konumu güzel şehirler veya para biriktirebileceğim işler hakkında. umarım konuyu doğru yere açmışımdır. herkese keyifli akşamlar =)