arkadaslar biliyorum simdiye kadar bu konu hakinda cok konusuldu mevcut konularda var ama benim vize gorusmeme kisa bir sure kaldi ve cok merak ediyorum gerci bu benim kisi meraktan deyil biraz telastan...cunki butun planlarimi bu yaz ameriakya gitmek uzerine yaptim....sonrada master yapmak istiyorum....ama maglum son sinif oldugum icin biraz endiseliyim aslinda rahat olmam lazim ortalamam iyi 3 kere wat yaptim hep zamninda dondum...10 yillik trurist vizem var. 3-5 tane sengen vizem var felan....ama gel gellim yinede baya bir telas yaptim ne hikmetse firma diyor iskabul belgesi felan gotur ...ama acik bir sekiled benim simdilik mezun olunca calismak gibi bir dusuncem yok bende buyuzden goturmeyip onlara master yapmak istedigimi tabiki turkiyede (tursit viemi alinca adam sordu caliskan adamasin ameriakda master yapmak istermisin bende dedim kesinlikle hayir .adam bunu diyince sooooooook olmustu soyle bakti siritti biraz sonrada basen der gibi kafay salladi sonrada oki dedi veriyom san vize) soylemek bunu savunmak istiyorum aa tabi bunun icinde bir belge yok elimde ,olmasida bu vakite imkansiz, kanitliyamam .......
simdi benim iki sorum olacak
bir simdiye kadar vize gorusmesine gidip son siniflardan vizesini alan varmi(yesil kagit eflan deyil direkt vizeyi soruyorum$)?
digeri ise benim vize gorusmemde nasil bir tavir takinayim?![]()
simdiden cok tesekurler
Bookmarks