Work and Travel
Toplam 4 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 4 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: danışman şirket ile problem

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Unhappy danışman şirket ile problem

arkdaşlar merhaba sene başında internetten bulduğum bir firma ile iletişime geçtim ve ilk konustugumda cok cazip geldi cok fazla süslediler yaptıklarını.Hem watın hem de campusanın fiyatlarını sordum campusanın yarısı kadar oldugunu söylediler.Tabi daha sonra bildiginiz gibi parayı taksit taksit yatırmaya basladım ve sözlesme kagıdını yolladıktan sonra neredeyse ben aramazssam hic aramadılar(arayıp sordugumda 2-3defa iş listesi yolladılar ve cok dandik şeylerdi zaten hic birine bakmamışlar sadece oyalamak icin) bende watın yarı ücreti yolladıktan sonra ödemeyi beklettim mart ayının sonunda ilk defa beni aradılar ve birkac belge istediler sonra campusa düşünür müsün diye sordular olabilr dedim ama ücreti daha düşüktü sanırım dedim karşımdaki kişi aynı dedi bende öyle denmediğini söyledim aa öylemi ben bilmiyorum sormam lazım demeye basladı,daha sonra şirkete aradım galiba şirketin müdürü ile konustum kendisine ödemenin nasıl olcagını sordum bu durumdan dolayı,yok neymis amerika ikisini aynı pakete koymus felan filan dedi bende bana öyle denmedi dedim sonra dediki bekle biraz işin bir belli olsun sonra ayrıntılı konusuruz bende birşey demedim tarih 17 nisan 2016 henüz daha iş görmedim sadece campusa icin basvuru yaptıklarını bilioyrum.Sizce ne yapmalıyım haklı mıyım haksız mı?eğer wat ücretini ödememi isterseler ve ödemezsm sözleşme imzaladıgımız icin sıkıntı olur mu ?yardımınıza ihtiyacım var

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

hukuki olarak hakli durumdasin bunu unutma. Sana wat hizmeti vermek icin sozlesme imzaladilar. Sonra kafalarina gore campusa e cevirmeye calistilar. Bunu yapmak icin wat sozlesmesinin iptal edilip , yeni bir campusa sozlesmesi imzalanmas gerekir. Sen hukuki olarak wat ogrencisisin o sirkette. Sana wat isi bulmak ve sunmak zorundalar. Hala wat sozlesmen gecerli. sozlesmeyi iyice oku ve su anki senin durumunu n yansitiyor gorebilirsin sozlesmede. Ayrica campusa benim bildigim kadriyla watin yarisindn bile ucuza maloluyor. Sana yalan soyleyip soylemediklerini gormek icin , campusa yapan baska bir firmayi bul internetten ve kendilerine campsusa maliYetini sor. Watla ayni olup olmadigini anlarsin. Eger sirketin sana yalan soylemis ve yarisindn ucuz olan bir programi yalan soyleyerek dhaa yuksekmis gibi gostermeye kalkmissa bu ticari olarak nitelikli dolandiriciliga bile girebilir. Kisacasi yaptiklari HUKUKI OLARAK SUC olabilir.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

cok teşekkürler firma ankarada ben izmirde oldugum icin daha yüzyüze görüşemedik bide başka bi anlaşma kagıdı yollamadılar.ilk defa gidicem ama bıktırdılar gercekten gidip gitmeyecgimi bile bilmiyorum nasıl buldum bu firmayı gerçekten bilmiyorum

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

geri adim atma dedigim gibi campusa fiyatlarini arastir baska firmalar da var campusa yapan. Onlardan bilgi alabilirsin. Hatta bizim foruma reklam veren sirketlerden biri de yapiyor. Kendilerinden bilgi alabilirsin. Sirketinin ne kadar DOGRU konustugunu anlarsin. En iyisi sana wat isi sunamiyorlarsa para iadesi versinler seneye baska bir sirketle katil.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)