arkdaşlar merhaba sene başında internetten bulduğum bir firma ile iletişime geçtim ve ilk konustugumda cok cazip geldi cok fazla süslediler yaptıklarını.Hem watın hem de campusanın fiyatlarını sordum campusanın yarısı kadar oldugunu söylediler.Tabi daha sonra bildiginiz gibi parayı taksit taksit yatırmaya basladım ve sözlesme kagıdını yolladıktan sonra neredeyse ben aramazssam hic aramadılar(arayıp sordugumda 2-3defa iş listesi yolladılar ve cok dandik şeylerdi zaten hic birine bakmamışlar sadece oyalamak icin) bende watın yarı ücreti yolladıktan sonra ödemeyi beklettim mart ayının sonunda ilk defa beni aradılar ve birkac belge istediler sonra campusa düşünür müsün diye sordular olabilr dedim ama ücreti daha düşüktü sanırım dedim karşımdaki kişi aynı dedi bende öyle denmediğini söyledim aa öylemi ben bilmiyorum sormam lazım demeye basladı,daha sonra şirkete aradım galiba şirketin müdürü ile konustum kendisine ödemenin nasıl olcagını sordum bu durumdan dolayı,yok neymis amerika ikisini aynı pakete koymus felan filan dedi bende bana öyle denmedi dedim sonra dediki bekle biraz işin bir belli olsun sonra ayrıntılı konusuruz bende birşey demedim tarih 17 nisan 2016 henüz daha iş görmedim sadece campusa icin basvuru yaptıklarını bilioyrum.Sizce ne yapmalıyım haklı mıyım haksız mı?eğer wat ücretini ödememi isterseler ve ödemezsm sözleşme imzaladıgımız icin sıkıntı olur mu ?yardımınıza ihtiyacım var![]()
Bookmarks